Neon living sættekasse til dit hjem

Neon living sættekasse

Neon living sættekasse er funktionelle og flotte og kan fås i et væld af farver, så man kan vælge den der passer bedst ind i ens eget hjem.

Sættekasserne kan fås i to forskellige størrelser, først en i 60 cm * 60 cm med en dybde på 6 cm, denne model kan købes her. Og en i målene 30 cm * 76 cm med en dybde på 5 cm, denne model kan købes her.

Jeg kan rigtig godt lide disse sættekasser, her er diverse nips og små minder tilladt og med deres nyskabende og moderne design, samt store udvalg af farver, så kan man virkelig finde den model der passer bedst til ens egen personlighed og indretning.

 

Neon living sættekasseNeon living sættekasseNeon living sættekasseNeon living sættekasseNeon living sættekasseNeon living sættekasseNeon living sættekasseNeon living sættekasse
Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *