16 flotte og gode skijakker til damer

Flotte og gode skijakker

Det er vigtigt at have en god skijakke, når man skal på skiferie, så man har en god temperatur og bevægelighed hele ferien igennem. Hvis du gerne vil vide, hvad er vigtigt at være opmærksom på, når man skal vælge en ny skijakke, så vil jeg anbefale dig at læse denne artikel, før du køber din nye skijakke, her vil du finde en god guide til hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde den perfekte skijakke.

Jeg har her i artiklen fundet 16 rigtig gode og flotte jakker, som jeg kan anbefale at man investerer i, hvis man skal på skiferie. Er der nogle af jakkerne her i artiklen du godt kan lide, så skal du blot klikke på billedet og så vil du kunne finde flere informationer om modellerne, samt købe den du bedst kan lide. 🙂

 

Find din nye skijakke her.

 

Rendering of template gallery.php failed

Er der forskel på skijakker og vinterjakker?

Ja, der er forskel på skijakker og vinterjakker. En almindelig vinterjakke skal holde kroppen tør og varm, hvor en skijakke skal være svedtransporterende samtidig med at den skal holde vinden og sneen ude. Det er en god ide at få fat i en god skijakke, hvis man skal på skiferie, da den er lavet, så man kan bevæge sig i den.

Hvad skal man være opmærksom på når man skal finde en ny skijakke?

Der er en række ting der er vigtigt at holde øje med, når man skal finde en god skijakke.

  • Det er vigtigt at ærmerne kan justeres med et velkrobånd.
  • Jakken skal gerne have en høj krave og meget gerne med en hætte.
  • Den skal gerne kunne lukkes helt op i halsen med en god og solid lynlås.
  • Jakken skal have den rigtige størrelse, så den ikke gilder op af rykken når man bevæger sig.
  • Lommer, en god skijakke har rigtig mange lommer, både på indersiden og ydersiden
  • Jakken skal selvfølgelig være vind- og vantæt og åndbar. Jeg vil anbefale at man går efter en jakke med et vandsøjletryk på minimum 4000 mm og samtidig skal åndbarheden gerne ligge på minimum 4000 mvt.
  • Jakken skal have en god længde, så den igen ikke glider op af ryggen, når man bevæger sig.
  • i hals regionen er det en klar fordel, hvis jakken har blødt soft, så er den mere behagelig, især omkring lynlåsen er dette en fordel.

Der er altså en del ting der skal være i orden på en god skijakke, men så er man også sikker på at man har en super god jakke, der kan holde mange sæsoner.

Hvilken skijakke skal du vælge?

Når man skal ud og investere i en skijakke, er det vigtigt at man tænker over hvor tit man er på skiferie, har du været det før eller er det måske første gang du skal afsted. Hvis man har været afsted før, og er sikker på at det er noget man vil gøre igen, så er der ikke noget i vejen for at man køber en god skijakke og det kan også være en rigtig god ide, at købe en af de lidt bedre men også dyre jakker. Men er det første gang man skal på skiferie, og man ikke ved om det er noget man vil igen, så er det en god ide, at købe en lidt billigere jakke også kan man altid købe en bedre jakke, hvis man finder ud af at det er lige noget for en.

Jeg var selv på min første skiferie sidste år. Jeg valgte at købe en god og dyr jakke, for jeg ville ikke have, at det var den der skulle ødelægge det for mig. Jeg fandt heldigvis ud af, at jeg gerne ville på skiferie igen, men jeg har også fundet ud af, at man sagtens kan bruge sin gode skijakke hjemme i Danmark når det er koldt, så hvis man vælger at købe en god jakke, og finder ud af at man ikke vil på skiferie igen, så er det ikke den store krise, for jakken kan sagtens bruges igen. 🙂

Find din nye skijakke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *