3 julegaver til forældre med små børn

Julen står lige for døren og inden længe skal vi alle samles juleaften for at glæde hinanden med fine gaver, god mad og en fantastisk stemning. Men med julen kommer der også et stress om, hvad vi dog skal købe til hinanden. Nogle enkelte af os kan finde ud af, at skrive en ønskeliste, men de fleste af os er rigtig dårlige til at komme med nogle ønsker til familien. 

I min familie har vi fået en del nye familiemedlemmer indenfor de seneste 5 år, og det har åbnet op for en ny verden af muligheder. Nybagte forældre og forældre med små børn er nemlig super nemme at købe gaver til, da de under normale omstændigheder har rigtig mange udgifter i forbindelse med deres børn, så julegaver der er rettet mod de mere praktiske aspekter i at have børn, er altid meget velkomne.

Jeg kommer her med 3 bud til, hvad du kan give dine børn.

Første forslag – Katvig sengetøj

Mit første forslag til en julegave er et sengetøjssæt fra Katvig. Katvig laver nogle af de bedste børne produkter. Materialerne er specielt udvalgt, så de ikke påvirker dine børn på nogen måde.

Katvig har lavet sengetøjssæt og mange andre børneprodukter igennem mange år og de ved, hvad børn kan lide både af mønstre, farver og materialer. Med et Katvig sengetøjssæt får børnene det bedst mulige sengetøj.

Andet forslag – Nattøj

Børn vokser hurtigere end forældrene kan nå at købe nyt tøj. Så hvad med at hjælpe lidt til, ved at give forældrene et sæt kvalitets nattøj til deres børn? Inde på Sovedyret.dk finder du et kæmpe udvalg af nattøj til børn fra alle de kendte og populære børnetøjs mærker. Et sæt nattøj til børn kan købes for kun et par hundrede kroner og vil betyde rigtig meget for modtagerne og ikke mindst deres børn.

Tredje forslag – Ergobaby bæresele

Det sidste forslag er et lidt dyrere forslag og mest egnet til de nybagte forældre, men ikke destomindre er dette en fantastisk gave at give. En ergobæresele er en ergonomisk bæresele, så forældrene ikke længere skal få ondt i ryggen af, at gå og bære deres børn rundt. Den kan spare forældrene for nogle seriøse og så er den selvfølgelig designet, så barnet sidder rigtig godt og sikkert. Ergobæreselen kan købes hos blandt andet Filabel.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.