3 skønne møbler til børneværelset

Hvis du snart skal have en baby, så er du sikkert også gået i gang med at indrette et børneværelse eller ihvertfald begyndt at overvejer hvordan det skal indrettes.

Jeg har fundet tre lækre ting, som kan pynte rigtig fint på børneværelset samtidig med at det også er super praktisk.

Tremmeseng

En tremmeseng er en af de ting, som man bør have til sin baby, men det behøver ikke kun være noget der skal være praktisk, man kan selvfølgelig sagtens finde en tremmeseng, som er super flot og pynter rigtig fint på børneværelset.

Man kan få tremmesenge, som er helt simple og elegante og som passer perfekt ind i det minimalistiske børneværelse. Men man kan også få mere detaljerede tremmesenge som giver lidt mere liv på børneværelset.

Komode

Man kan få super mange fine kommoder til børneværelset og igen behøver de ikke kun at være praktiske, man kan nemlig få nogle modeller der pynter super fint på et børneværelse.

Jeg kan rigtig godt lide, at man kan få mange børnekommoder i neutrale farver, men at man også kan få dem i farver der er perfekte til børneværelser, f.eks. lyserød eller lyseblå.

Vægpuslebord

Det er en god ide at anskaffe sig et puslebord til sin baby og hvis man ikke har så meget plads, kan et væghængt puslebord være den perfekte mulighed.
De fleste vægpusleborde er super fine og pynter rigtig fint også kan de nemt pakkes væk, så de ikke fylder alt for meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *