5 idéer til at forkæle dig selv

Har du en meget travl hverdag, og kan mærke det hele er ved at være lidt for meget? Så kommer her nogle gode råd til, hvordan du kan forkæle dig selv.

Rejs væk

En lidt spontan men god ide til at forkæle sig selv kan være at rejse væk i et stykke tid. Tag et sted hen og få noget ro og lad op. Destinationer er der nok af, det er bare med at komme afsted. På rejsepriser.dk kan du finde mange gode og billige destinationer. Du kan bl.a. komme til Oslo, London, Moskva og New York. Pak kufferten og kom lidt væk. Om det er alene eller med en veninde eller kæreste er underordnet. Men bare det at komme væk kan hjælpe utrolig meget på ens lykketilstand.

Shoppingture

Noget som hjælper mange, kan være at komme ud fra huset og ud og købe noget nyt lækkert. Det at opdatere garderoben med nye ting kan være et rigtig godt boost til selvtilliden. Når man får nyt lækkert tøj, føler man sig altid en smule bedre tilpas og får dermed en bedre psyke. Prioriter derfor at tage ud på jævnlige shoppingture.

Weekendtur med spa

Dit ene liv er vigtigt, og derfor er du nødt til at opretholde din selvforkælelse. Hos marienlyst.dk kan du få nogle lækre dage fyldt med tid til dig selv og din psyke. Få afslapning ind i dit liv med et spaophold. Her er der et 1600 kvm stort lokale med en luksuriøs spa og æstetiske spafaciliteter, som kan bringe dig selv tættere på naturen og på dig selv og dine tanker. Her kan du både få ansigts- og kropsbehandlinger samt Kobberspa, så du har mulighed for at sætte din indre ro i fokus.

Ny indretning

Noget der virkelig kan hjælpe i en travl hverdag, er at komme hjem til et opryddeligt hus, hvor det hele ser pænt ud. Det kan være svært at have styr på en lejlighed, hvor den er fyldt med nips ting, som ikke behøver at være tilstede. Tag derfor en sort sæk, og pak de ting ned, som du ikke bruger særlig ofte. På den måde vil dine overflader se meget renere ud, og det kan blive nemmere at køre en støvsuger hen over gulvet, når det ser beskidt ud.

Derudover bør du købe nogle nye elegante møbler, eller flytte dem du har rundt, så der sker anderledes og nyt. Mal væggen i nogle glade farver, som blå og grøn, hvilket kan hjælpe dig med at få overskuddet tilbage, også når du er hjemme efter en lang dag. Lav nogle skift i malingen rundt omkring, så det giver et spil, så du får mere sjov ud af at være derhjemme. Farver kan nemlig give en masse. Blå giver en følelse af overblik og glæde, og farven siges også, at hjælpe på depression. De grønne farver har en tendens til at virke mere afslappende og giver dig ro i kroppen og sindet. Så det ville derfor være i sær blå, du bør fokusere på, hvis du har en stresset hverdag.

Lækker mad

Noget af det bedste i tilværelsen er mad. Mad i alle afskygninger. Noget du derfor kan gøre for at forkæle dig selv, er at få udfordret dine smagssanser ved at prøve nye restauranter og opskrifter. Mens du laver maden og spiser den, så nyd et godt glas rødvin. Noget mad som virkelig er godt for sanserne, et mørt stykke kød med sovs og kartofler og en god chokoladekage til dessert. Men mulighederne er uendelige, og det kræver bare en god fantasi eller evne til at finde de gode opskrifter på nettet.

Så kom i gang med at forkæl dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *