9 Fede bikinier for under 250 kr

Jeg har fundet 9 fede bikinier for under 250 kr, som jeg gerne vel dele med jer.

Fede bikinier

 

Den første bikini jeg har funder er fra Pieces og koster 188 kr for hele sættet, hvilket jeg synes er en rigtig god pris. Jeg synes at dette sæt er rigtig fint og jeg kan rigtig godt lide mønstret på det, på trods af at jeg normalt ikke bryder mig specielt meget om sådanne print, men her synes jeg faktisk at det er rigtig fint.

Se flere bikinier fra Pieces her.

Fede bikinierDen næste bikini jeg har valgt er igen fra pieces og koster også 188 kr. Denne bikini er igen med et print jeg normalt ikke går efter, men igen synes jeg faktisk at det er rigtig fint til denne bikini, den har desuden nogle fine bånd i en karry lignende farve, som giver bikinien lidt spil.

Find flere bikinier fra pieces her. 

Fede bikinier

 

Den næste bikini jeg har valgt er fra wonderland og koster 198 kr for hele sættet. Jeg er helt vild med farven, synes den er super fin, bikinien har desuden nogle super fine glimmer detaljer både på toppen og underdelen, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Den er neutral og simpel, samtidig med at den er fin og skiller dig lidt ud med farven.

Find flere bikinier fra Wonderland her.

Fede bikinier

Den næste bikini jeg har fundet er igen fra Wonderland og koster 199 kr. Denne bikini er simpel og super flot med fine detaljer på toppe, blandt andet har den en lille fin perle på enden af snorene bag på. Jeg er helt vild med dette sæt, synes det er super fint også har det en rigtig fin pris.

Find flere bikinier fra Wonderland her. 

Fede bikinier

 

Den næste bikini jeg har fundet er fra Marie Meili og koster 208 kr. Dette sæt er super fin, både med de fine guld linjer, det dekorative smykker på toppen og den lille sløjfe på siderne på underdelen. Desuden dækker særligt underdelen lidt mere af kroppen, hvilket kan være meget dejligt, så man ikke føler sig alt for bar.

Find flere bikinier fra Marie Meili her.

Fede bikinier

Denne bikini er fra River Island og koster 218 kr. Jeg synes at dette sæt er rigtig fint, og jeg kan rigtig godt lide detaljerne med lynlåsen både på toppen og underdelen. Jeg kunne helt sikkert godt fine på at købe dette sæt.

Find flere bikinier fra River Island her. 

Fede bikinier

Denne bikini er fra Vero moda og koster 238 kr. Jeg er helt vild med detaljerne på dette sæt, og kunne bestemt godt finde på at vælge denne bikini.

Find flere bikinier fra Vero moda her.

Fede bikinier

Bikinien her er fra  River Island og koster 248 kr. Denne bikini har nogle super fine farver og detaljer. Der er blandt andet mulighed for at man selv kan vælge om man vil have et halterneckbånd på bikinien. Jeg synes denne bikini er super fin og jeg kunne bestemt godt finde på at vælge den.

Find flere bikinier fra River Island her.

Fede bikinier

 

Den sidste bikini jeg har valgt er fra Wonderland og koster 249 kr. Jeg er helt vild med farverne og de super fine detaljer på toppen. Jeg kunne bestemt godt finde på at vælge denne bikini.

Find flere bikinier fra Wonderland her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *