Accessories til enhver kvinde

Jeg modtog fornyligt den smukkeste ring, som jeg synes at i skal høre om.

Ringen er en “ISABELLA GOLDEN FLOWER”, du kan læse mere om den her.

isabella-golden-flower

 

Jeg er simpelthen helt forelsket i ringen, den er super elegant og feminin og passer til både hverdag og fest.

Ringen er i rustfrit stål i høj kvalitet og derefter belagt med 18 karat guld. Min ring er fuldstændig fejlfri og af virkelig god kvalitet, alle piger burde have sådan en ring.. 🙂

Jeg vil også anbefale jer alle, at kigge forbi Jewelier.dk de har et bredt udvalg af super lækre smykker til rimelige penge, samtidig med det, så synes jeg at deres service er i top, og det er jeg kun et plus når man handler på nettet.

Jeg har kigget lidt på deres side de sidste dage, og overvejer hvad mit næste køb skal være. 🙂

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *