Adidas sneakers

Lidt om Adidas sneakers

Adidas sneakers er rigtig flotte og praktiske, det er det perfekte valgt særligt, hvis man har en lidt travl hverdag. Adidas sneakers kan bruges til stort set alle outfits og har en rigtig god komfort.

Find flotte og praktiske Adidas sneakers her.

Flotte Adidas sneakers

Jeg har udvalgt nogle flotte Adidas sneakers, som jeg rigtig godt kan lide, dem kan du lade dig inspirere af, når du skal igang med at finde dine nye flotte Adidas sneakers.

Adidas sneakers

Disse Adidas sneakers kan findes her.

Det første par sko jeg har valgt er fra Adidas Originals, de har en flot hvid farve og en skinnende lyseblå farve til detaljerne. Skoen er lavet i 100% læder, hvilket øger komforten. Denne sko koster 799 kr.

Adidas sneakers

Disse Adidas sneakers kan findes her.

Den anden sko jeg har valgt, er igen fra Adidas Originals, farverne her, er blå, hvis og pink, hvilket fungere rigtig godt sammen. Denne sko er også lavet i 100% læder og koster 999 kr.

Adidas sneakers

Disse Adidas sneakers kan findes her.

Den sidste sko jeg har valgt, er også fra Adidas Originals, dette er en super fin hvis sko, med sølv detaljer. Denne sneakers har en kilehæl på 6 cm. og er produceret i 100% læder. Skoen her koster 949 kr.

Find flere flotte og praktiske Adidas sneakers her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *