Billige malerier til dit hjem

Der er intet så kedeligt som hvide, tomme vægge i et hjem og på trods af dette, så er det de færreste af os der har gjort noget ved det.

Det skal der dog laves om på, så i dag kommer jeg med forslag til, hvor du kan købe billige malerier eller pynt til væggene. 

Oilart.dk

Oilart.dk er en specialiseret dansk webshop, hvor du kan købe kanon flotte olie malerier. Her finder du et stort udvalg indenfor de lidt rå og ultra fede urban motiver, men du finder også mere abstrakte og unikke malerier, ment på den måde at Oilart.dk forhandler malerier der for alvor er tænkt ud af boksen.

Et eksempel på dette kunne være, at i stedet for at male et maleri på et stort lærrede, så har de malet motivet på tværs af flere forskellige størrelse lærreder og sammensat dem til et færdig motiv. Det er da kreativt og fedt!

Herunder kan du se nogle eksempler på malerier fra Oilart.dk

moderne oliemaleri

 

Du kan se de mange unikke, fantastiske og billige malerier hos Oilart.dk

Genbrugsbutikken

Hvor ofte tager du forbi dine lokale genbrugsbutikker? Min gæt er nærmest aldrig? Jeg gør det ikke selv nok, men når jeg endelig gør det så finder jeg så meget guld “ikke bogstaveligt talt”. Du kan ofte finde rigtig mange fine malerier, spejle, billeder eller bare billedrammer.

Netop fordi det er genbrugsbutikker og pengene går til de trængende og ikke til en rigmand, så kan du også købe disse kunstskatte til en pris du ikke finder andre steder!

Når det så er sagt, så bør du også gøre en god gerning og levere dit brugte tøj, gamle møbler osv. i genbrugsbutikkerne når du ikke ønsker det længere. Der er andre der kan få glæde af det, samtidig med at der bliver doneret penge til velgørenhed.

Gør det selv malerier

Hvorfor ikke give din stue et personligt touch? Gå ned i din lokale Søstrene Grene, Tigeren eller til nøds Bilka og køb et lærrede inkl. nogle forskellige farver. For bare 300 kroner kan du komme langt! Det er både hyggeligt at udfolde sig kreativt, men du får også et resultat der betyder meget mere for dig end, hvis du bare havde købt et maleri. Du kan matche farverne og følelserne med maleriets omgivelser og få det til at passe perfekt ind.

Det værste der kan ske er, at du ikke bliver tilfreds og så kan du købe et nyt lærrede for 40-50 kroner ca.

Væk med de tomme vægge nu!

Tomme vægge er uinspirerende, kolde, triste og kedelige. Sørg for at få noget flot på væggen hurtigst muligt. Dit hjem bliver MEGET hyggeligere og du vil føle dig mere glad derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.