Billige Nike sko

Flotte og billige Nike sko

Jeg har udvalgt nogle flotte og billige Nike sko, som jeg gerne vil dele med jer.

Find flotte og billige Nike sko her.

Billige Nike sko

Find disse billige Nike sko her.

Den første sko jeg har valgt er en træningssko fra Nike Preformance, skoen er lavet i 100% læder og er i virkelig god kvalitet, skoen har fået rigtig gode bedømmelser. Denne sko kan fås i flere farver og koster normalt 499 kr, men den er lige nu på tilbud til 449 kr, du sparer altså 10 % ved at købe den nu.

Billige Nike sko

Find disse billige Nike sko her.

Den næste sko jeg har valgt, er en løbesko fra Nike Preformance. Denne sko er velegnet til jogging og så er den super god og åndbar, så man ikke begynder at svede for meget i dem. Denne sko kan får i flere farver og koster normalt 749 kr, men den er lige nu på tilbud til 599 kr, man sparer altså 20% ved at købe den lige nu.

Billige Nike sko

Find disse billige Nike sko her.

Den sidste sko jeg har valgt er sneakers fra Nike Sportswear. Dette er en super god hverdagsko, som kan fås i flere farver. Denne sko koster normalt 749 kr, men er lige nu på tilbud til 499 kr, man sparer altså 33 % ved at købe dem lige nu. 🙂

Find flere flotte og billige Nike sko her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *