Birkenstock sandaler

Lidt om Birkenstock sandaler

Birkenstock sandaler stammer fra Tyskland, skoene er designet efter fodens naturlige form, dette giver foden letter bevægelighed og en optimeret støtte til fødderne.

Find flotte Birkenstock sandaler her.

Flotte Birkenstock sandaler

Jeg har fundet nogle flotte Birkenstock sandaler, som jeg rigtig gerne vil dele med jer.

Birkenstock sandaler

Disse Birkenstock sandaler kan findes her.

Det første par jeg har valgt er en sandal med tåsplit, de er lavet imiteret læder, hvilket øger komforten. Disse sandaler er super behagelige at have på og de koster 649 kr.

Birkenstock sandaler

Disse Birkenstock sandaler kan findes her.

Det andet par sandaler jeg har valgt, er lavet af imiteret læder. De fungere mest af alt som en klip klap, de er super gode at have på og gå i og koster 349 kr.

Birkenstock sandaler

Disse Birkenstock sandaler kan findes her.

Det sidste par sandaler jeg har valgt, er lavet i kunststof. Denne model minder også mest af alt om en klip klap, den har tre fine remme over foden, og de har en super flot farve. Denne sandal koster 299 kr.

Find flere flotte Birkenstock sandaler her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *