Boheme tøj – Min nye passion

Som du nok ved så elsker jeg modebranchen og de nytænkninger der konstant opstår. Jeg elsker det faktum, at intet nogensinde dør indefor fashion. I 70’erne havde vi frynser, højtaljede bukser, høje sko og gæt, hvad der er det helt nye i dag igen.

Vi formår gang på gang at vække en gammel fashion trend til live igen, samtidig med at vi tilføre det et touch af vores moderne tidsperiode.

Boheme tøj er et fantastisk eksempel på netop dette og det er personligt noget som jeg har forelsket mig helt vandvittigt i.

Frynser, løst hængende tøj i de lækreste tekstiler og masser af accessories. Jeg er solgt og min gardarobe bærer lige så stille mere og mere præg af det.

Helt seriøst, hvad er lækrere end at kunne tage en løs sommerkjole på med fine frynser, binde et lille bælte rundt om maven, finde et hårbånd frem så vi kan have løst hår uden at det genere, finde en fin skuldertaske frem og så tage et par lækre høje sko på? Det vil altid rede mine sommerdage 🙂

Normalt når jeg leder efter nyt tøj, er det Zalando.dk jeg bruger. De har som regel alt, hvad mit hjerte begærer og så får jeg det leveret direkte til døren dagen efter.

Hvad angår Boheme tøj er Zalando desværre ikke super godt med endnu. Ikke at jeg ikke kan finde spændende boheme tøj, men det er ikke samlet ordentligt, hvilket betyder at jeg skal kigge alle kategorierne igennem.

Jeg har dog fundet en ny butik som jeg er blevet lidt forelsket i. Butikken hedder Rosemica.dk og de sælger special produceret boheme tøj importeret fra Italien og Spanien. Et super spændende koncept til overkommelige priser.

Hvad tænker du om Boheme tøj? Er det en stil der vil dominere efterårets trends eller vil det hurtigt forsvinde igen? Personligt tror og håber jeg det ikke, men jeg vil meget gerne høre, hvad du tænker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *