Converse sko til kvinder

Lidt om Converse sko

Converse sko henvender sig primært til den yngre målgruppe, men et par flotte Converse sko kan bruges af alle. Converse sko er generelt en praktisk sko, særligt deres sneakers, sidder godt til foden, og er god at bruge i hverdagen. Jeg har fundet nogle forskellige modeller frem, som du kan bruge som inspiration til hvilke Converse sko, du skal have.

Find dine nye Converse sko her.

Converse sko

 

Find flotte Converse sko her.

Den første Converse sko jeg har valgt er en helt klassisk hvid  model, der har slidfast gummi i sålen, så den ikke bliver nedslidt så hurtigt og resten af skoen er i tekstil. Jeg kan rigtig godt lide denne model, fordi den er simpel og passer til stort set alle outfits. Denne Converse sko koster 699 kr.

Converse sko

 

Find flotte Converse sko her.

Den anden Converse sko jeg har valgt, er igen en klassisk model, her er det udvendige materiale dog i læder, sålen igen i slidstærkt gummi og så har den plys på indersiden. Jeg kan godt lide denne sko, grundet materialerne, denne model er mere velegnet til de lidt koldere perioder på året. Denne Converse sko koster 999 kr.

Converse sko

 

Find flotte Converse sko her.

Den næste Converse sko jeg har valgt er faktisk magen til den første jeg har valgt, dette er en klassisk lav model, den går ikke så langt op ad benet. Jeg kan godt lide den her model, fordi den igen er simpel og flot. Denne Converse sko koster 549 kr.

Converse sko

 

Find flotte Converse sko her.

Den næste Converse sko jeg har valgt, er en ballerina model, den kan fås i flere farver og så har den er pynte sløjfe bag på. Ellers minder den om de andre tekstil modeller, jeg har skrevet om længere oppe. Jeg kan godt lide denne model, fordi det er en simpel og lidt “sporty” ballerina. Denne Converse sko koster 499 kr.

Converse sko

 

Find flotte Converse sko her.

Den sidste Converse sko jeg har valgt, er en sandel. Denne model er lidt anderledes, end hvad man ellers ser, men det er faktisk det der gør den til noget specielt. Denne model minder igen om de andre tekstil modeller jeg har skrevet om, forskellen er egentlig bare at den er lavet som en sandal og at den har en lynlås bag på, så den er nem at få af og på. Denne Converse sko koster 549 kr.

Find dine nye Converse sko her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *