Converse sneakers

Lidt om Converse sneakers

Converse sneakers er super flotte og tidsløse, de kan bruges af alle, kvinder, mænd, børn, unge og gamle. Converse sneakers er behagelige og praktiske at have på og de passer til stort set alle outfits.

Jeg har udvalgt nogle Converse sneakers, som jeg synes er flotte. Brug dem til inspiration, når du skal igang med at finde dine egne flotte Converse sneakers.

Find flotte Converse sneakers her.

Flotte Converse sneakers

Converse sneakers

 

Disse Converse sneakers kan findes her.

Det første par Converse sneakers jeg har valgt, har et super fint print, som giver skoen lidt mere liv og personlighed. Dette er en helt klassisk Converse sneakers med en sål i slidstærkt gummi og det udvendige materiale består af tekstil. Super flot og lidt mere anderledes Converse sneakers, den kan købes for 699 kr.

Converse sneakers

 

Disse Converse sneakers kan findes her.

Det andet par Converse sneakers jeg har valgt, er en super flot sko, med et udvendigt materiale bestående af 100% læder, ellers er denne model igen helt klassisk, og lige som vi kender den 🙂 Super flot Converse sneakers, som kan købes for 749 kr.

Converse sneakers

Disse Converse sneakers kan findes her.

Den sidste Converse sneakers jeg har valgt er er helt klassisk model, med slidfast gummi i sålen og udvendigt materiale af tekstil og sidst men ikke mindst en den ensfarvet. Super flot og klassisk Converse sneakers, som kan købes for 599 kr.

 

Find flere flotte Converse sneakers her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *