Damefrakker

Flotte damefrakker

En flot frakke er en must i enhver kvindes garderobe, heldigvis findes der rigtig mange flotte damefrakker på nettet, så man har mulighed for at vælge den man bedst slev kan lide. Jeg har her i artiklen fundet et flot udvalg af damefrakker, som du forhåbentlig kan bruge som inspiration, når du selv skal igang med at finde den perfekte frakke til din egen garderobe.

Find flere flotte damefrakker her.

Damefrakker

Find flere flotte damefrakker her.

Den første frakke jeg har valgt er fra mærket Oasis. Jeg kan rigtig godt lide denne frakke, den er meget flot og feminin også har den nogle super fine detaljer. frakken lukkes sammen med et flot bælte, hvilket jeg synes er en rigtig fin detalje. Denne frakke koster 999 kr.

Damefrakker

Find flere flotte damefrakker her.

Den anden frakke jeg har valgt er fra mærket Even&Odd. Jeg synes at denne frakke har et utroligt flot snit og nogle flotte detaljer. Frakken her lukkes med en lynlås og kan efterfølgende bindes i taljen med et bælte. Denne frakke kan fås i grå, grå med sorte ærmer og den sorte, som kan ses på billedes herover, og så koster den kun 749 kr.

 

Damefrakker

Find flere flotte damefrakker her.

Den sidste frakke jeg har valgt er fra mærket 55 DSL. Denne frakke har igen nogle super flotte detaljer også sidder den utroligt godt på kroppen. Frakken her lukkes med en lynlås. Denne frakke kan fås i farverne grøn og den sorte, som kan ses på billedet herover, og så koster den 1795 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *