Den bedste creme jeg længe har brugt

Jeg lider af tørre ben og fødder. Som i rigtigt meget! Jeg smører mine ben dagligt, og alligevel bliver de ved med at se og føles tørre. Ligeledes så er mine hæle så tørre, at det nogle gange gør forfærdeligt ondt.

Jeg har været i Matas flere gange, hvor jeg er kommet hjem med en dyr prøve efter den anden, og intet har fungeret super godt. Mit problem er nemlig, at de tynde cremer som ikke fedter i for lang tid, ikke er fede nok. Men omvendt så har alle de fede cremer jeg har prøvet, holdt mine ben fedtet i for lang tid. Jeg kan simpelthen ikke stå i shorts to timer om dagen, fordi cremen på mine ben skal tørre ind. Jeg kan ikke ligge eller side i sofaen, at stå op gider jeg ikke så længe hver dag og jeg har simpelthen været så træt af det.

Min mand havde for ikke så lang tid siden fået en creme med hjem fra arbejde, grundet tørre hænder og arbejde med kemikalier. Denne creme var ekstrem fed, men den tørrede ind på 10-15 minutter og så er den også SUPER god!  Vi har nu begge brugt den i tre ugers tid og den udretter simpelthen mirakler.

Den version vi har af cremen er en repair creme og når den hedder repair, så er der altså noget om snakken. De revner jeg har haft på mine hæle er “forsvundet” på mindre end to uger, og det er altså revner jeg har haft i flere år.

Cremen er fra Faaborg Pharma og hedder Helo creme. Den kan så vidt vides, købes på de fleste apoteker. Vi har ikke haft held til at finde den på vores apotek, men vi kunne helvigvis bestille den på apotekeren.dk

Mine ben ser bedre ud end nogensinde før og minde fødder har ikke gjort ondt de seneste to ugers tid. En stor anbefaling herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *