Den klassiske Kay Bojesen Abe

Kay Bojesen Abe

Kay Bojesen aben er skabt i 1951, og er siden hen blevet efterfulgt af blandt andet en bjørn og en elefant. Kay Bojesen ønskede ikke at dyrene skulle ligne levende dyr, de skulle være sig selv, med deres egen karakteristiske personlighed, det er også derfor de er lavet i træ, der med tiden vil få mere patina og få endnu mere personlighed.

Kay Bojesens Aber er fremstillet i teak og limba og kan fås i to forskellige størrelser.

Aben her er lige så meget en dekorations genstand, som det er et stykke legetøj, der kan følge en hele livet igennem. Derfor er det også en rigtig god gave til både børn og voksne, en ide kunne være at give den i dåbs- studenter- eller bryllupsgave? 🙂

Jeg kan rigtig godt lide aben her, da den er en flot dekorations genstand, som pynter og passer ind i alle hjem. 🙂

Hvis du også har fået lyst til at købe en Kay Bojesen abe til dig selv, eller måske til en du holder af, så kan du købe de to forskellige størrelser her.

 

Kay Bojesen AbeKay Bojesen AbeKay Bojesen AbeKay Bojesen AbeKay Bojesen AbeKay Bojesen Abe
Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *