Find det rette bord til din fladskærm

Det kan først og fremmest være en udfordring at få fundet den rette fladskærm til boligen, men når man så har fundet fladskærmen, venter den næste udfordring, der består i at finde et passende bord til fladskærmen. I al sin helhed lyder processen meget enkel, men det behøver den ikke nødvendigvis være, da processen er forbundet med en del forskellige overvejelser, man er nødt til at gøre sig inden køb af bord til fladskærmen.

tv bord

Stil og design er vigtigt at overveje

Det forholder sig således, at borde til fladskærme fås i et væld af forskellige designs, farver og kombinationer af farver, og det kan være en fordel at overveje det nøje, så man finder frem til det rette design. Det kan muligvis også være en fordel at afstemme valg af dette møbel med valg af andre møbler, således det hele indgår i en naturlig og harmonisk enhed i stuen, soveværelset eller lignende. Hvis man går meget op i detaljer og ønsker at have styr på indretningen ned til den mindste detalje, kan det også være en fordel at overveje, hvilke farvekombinationer der må være på bordet. Nogle borde fås eksempelvis i hvid, hvilket er kombineret med en træskuffe, og dette er blot et eksempel på en farvekombination. Dette kan være en fordel at afstemme med de præferencer, der end måtte være hertil, således man finder det rette style på bordet, hvorved bordet ej heller kommer til at fremstå som en kontrast i den øvrige del af indretningen.

Funktioner bør også spille en stor rolle i udvælgelsen

Det er muligt at få et bord til fjernsynet, der indeholder nogle hylder og skuffer, hvilket kan være en fordel, såfremt man her ønsker at placere en spillekonsol, DVD-maskine eller lignende. Derved undgår man altså at skulle placere sådanne elektroniske midler på gulvet, og dette er også med til at forlænge levetiden på disse.

Herudover kan man benytte eventuelle skuffer til at gemme spil, film, fjernbetjeninger, kabler og lignende væk i, så dette ikke kommer til at flyde rundt omkring i stuen, soveværelset og lignende. Nogle af sofabordene er også designet således, at ledninger til spillekonsoller, TV-boks, DVD-maskine og lignende kan trækkes gennem et hul på bagsiden, hvorved de let holdes skjult, såfremt det er noget, man ønsker sig – find TV borde her.

Få den stue du altid har drømt om

Nogle gange kan det være en fordel at forny sig i hjemmet, hvilket blandt andet kan gøres ved at renovere stuen og derved give den et nyere og mere pænt look, hvor man både føler sig hjemme og tilpas, mens det på samme tid føles nyt. Der er dog en del forskellige ting, man skal være opmærksom på i forbindelse med renovation af stue, da der både skal handles nyt ind til den nye stue, mens det gamle inventar på en måde skal afskaffes.

Find det rette sofabord til den nyrenoverede stue

Når man har fået flyttet om, renoveret eller lignende, skal man til at have fundet de nye møbler til stuen, hvilket blandt andet kan gøres hos Trademax, hvor der findes et stort udvalg af blandt andet sofaborde. En af de ting, der kan være fordelagtige at være opmærksom på i forbindelse med køb af sofabord, er højden, der varierer meget fra variant til variant, og dette kan også være en fordel at matche med højden på sofaen, stolene og/eller de øvrige møbler i stuen, så det kommer til at virke så naturligt som muligt. Herudover kan det også være en fordel at være opmærksom på farven på det nye sofabord, og denne farve kan også være en fordel at matche med andre møbler i stuen, farve på vægge, gulve og meget andet. Du finder et stort udvalg af sofaborde her, hvor der skulle være god mulighed for at finde et sofabord for enhver smag.

Råd og vink til at få hentet de gamle møbler let og hurtigt

Når man har fået nye møbler, kommer det naturligt, at man gerne vil have afskaffet de gamle, hvilket kan blive en særdeles omstændig proces, såfremt man ikke er i besiddelse af det rette udstyr, der kan være behjælpelig med at fjerne de gamle møbler. Dette kunne eksempelvis være en container, man kan leje hos Afhentning Af Affald, som kan fyldes op med al det affald, der end måtte komme i forbindelse med renovation af stuen, og det kan gælde for gamle stole, borde, sofaer og meget andet – lej en container her.

Vitrineskab – et gammelt møbel til et moderne hjem

Ordet vitrineskab kommer fra ordet ’vitre’, som betyder vindue på fransk. Et vitrineskab er et skab med glasruder, der har været populært i mange, mange år. Skabets oprindelsestid er ikke blevet sporet frem til, men omkring 1800 tallet blev det meget populært. Skabet blev i gamle dage altid brugt til at udstille husstandens finere og mere værdifulde genstande som porcelæn, sølvservice eller vaser, da det jo er et skab med glasruder i. Museer gør også ofte brug af denne slags skabe som udstillingsskabe, hvis de har genstande, der helst ikke skal røres ved.

Et vitrineskab er dog overhovedet ikke noget, som folk forbinder med et gammeldags hjem. Vitrineskabe har gjort et meget stort comeback indenfor de seneste år, da det er blevet meget populært at give sit hjem nogle vintage touches.

nordal vitrineskab

Et møbel med mange års brug i sig

Med et vitrineskab får du med sikkerhed et skab, der ikke går i stykker for nylig. Det er ikke uden grund, at denne slags skab er så populære og har været det i så mange. De fleste vitrineskabe bliver fremstillet i meget holdbare materialer, og derfor kan du få mange års brug ud af denne slags skab.

Skabet har selvfølgelig også sådan lidt udseende som et fint møbel, og derfor passer folk meget godt på med det. Af denne grund er et vitrineskab en meget god investering, da du uden tvivl får optimal brug ud af skabet og uden tvivl får rigtig høj kvalitet for dine penge.

Vitrineskabe til alle slags hjem

Vitrineskabe er som tidligere nævnt bestemt ikke kun et møbel for gammeldags hjem. Både den klassiske og de mere moderne versioner af vitrineskabene kan give et moderne hjem et flot vintage look og på trods af, at møblet ikke altid har det samme firkantede og glatte look som mange andre moderne møbler, vil det uden tvivl passe ind alligevel. Der findes også nyere modeller af vitrineskabene, hvis du er mere til, at det skal gå i med dine moderne møbler. Det er bl.a. en meget stor fordel ved et vitrineskab, at det passer ind i stort set alle slags hjem.

Du kan på www.Homeish.dk finde et stort udvalg af de flotte vitrineskabe – både i den klassiske stil, men også mere moderne skabe, hvis du er mere til det. Her vil du blandt andet kunne finde dig et fedt Nordal vitrineskab.

Nydelige og praktiske lænestole med komfort og æstetik

Lænestolen er, ligesom ethvert andet større møbel i dit hjem, en personlig genstand, der bidrager til at definere den individuelle stilart hjemme hos dig. En lænestol kan forvandle et ellers kedeligt hjørne i hjemmet til et mere hyggeligt og velkommende opholdssted, hvor det er muligt at koble af efter en stressende dag på arbejdet eller hygge med en bog i weekenden.

Lænestolen dækker behovet for gode og komfortable siddeplader, der er en nødvendighed i hjemmet. Derudover kan lænestolen også agere som en pyntegenstand, dine gæster kan beundre og misunde, når de er på besøg.

Med andre ord er det et møbel, der puster nyt liv i dit hjem æstetisk og funktionsmæssigt. Det handler om, at finde den lænestol der passer til din stil og dine komfortbehov.

lænestol

Forkæl dig selv og dit hjem med nye lænestole

Der findes et væld af varianter på markedet, når det kommer til lænestole. De fås i forskellige størrelser, farver, materialer, former og prisklasser. Det kan betyde, at det godt kan virke svært at spore sig ind på den helt rigtige, men det giver også forsikringen om, at der helt sikkert findes én, som man er stolt af at have stående i sit hjem. Det kan være en god idé at researche på internettet, da man hurtigt kan danne sig et overblik over priser og stilarter.

Nogle vigtige spørgsmål at stille sig selv inden man vælger:

  • Hvilken prisklasse hælder jeg mod?
  • Hvor skal den stå i hjemmet?
  • Hvilken funktion skal stolen have?
  • Hvad med materialevalg?
  • Hvilke farver synes jeg passer bedst i mit hjem?
  • Skal det være en klassisk med stort ryglæn og plads til benene, eller skal det være en lille moderne og rund stol?

Når funktion, farver, former og materialer er afklaret, så er det en del nemmere at fordybe sig og navigere i det store lænestols-hav. Du har en bedre idé om, hvad du er ude efter, og det gør det nemmere at indskrænke en ellers lang liste af mulige valg. Du kan nu vide dig sikker på, at du finder den helt rigtige stol til at forkæle dig og dit hjem.

Kig efter lænestole online

Uanset hvilken type lænestol du er ude efter, så kan du altid finde lækre kvalitets lænestole i mange farver og varianter på nettet. Der er altid et stort udvalg af forskellige stole, der egner sig til alle hjem og stilarter til konkurrencedygtige priser – find udvalget her!

15 flotte pyntepudebetræk

Flotte pyntepudebetræk

Hvis dine gamle pyntepuder mangler lidt nyt liv, så kan du købe noget flot pyntepudebetræk til at pifte dem lidt op. Jeg har fundet 15 flotte eksempler, som kunne give dine puder og din stue et helt nyt look. Hvis du er faldet for nogle af dem jeg har valgt, så skal du blot trykke på billedet for at få flere informationer, priser samt købe dem du bedst kan lide. Du kan også finde et langt større udvalg, hvis du trykker på linket lige herunder. 🙂

 

Find flere flotte pyntepudebetræk her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere flotte pyntepudebetræk her.

18 flotte plaider til dit hjem

Flotte plaider

Det er altid godt at have nogle lækre plaider, som man kan varme sig i. 🙂 Hvis du også mangler nogle lækre plaider, så vil jeg anbefale dig at se med i denne artikel, jeg har nemlig fundet 18 flotte eksempler, som du kan lade dig blive inspireret af. Hvis der er nogen af dem jeg har valgt her i artiklen, der har fanget din opmærksomhed, så kan du klikke på biledet og få flere informationer, priser samt købe det som passer bedst ind i dit hjem. 🙂 Du kan desuden finde et langt større udvalg af lækre og flotte plaider, ved at følge linket lige herunder. 🙂

 

Find flere flotte plaider her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere flotte plaider her.

20 flotte sofapuder til dit hjem

Flotte sofapuder

Mangler du også nye sofapuder til dit hjem, så vil jeg anbefale dig at kigge med her i artiklen. Jeg har fundet 20 super flotte eksempler, som vil passe ind i de fleste hjem. Hvis du er faldet for nogle af dem jeg har valg, så kan du trykke på billeet og finde flere informationer, priser samt købe dem der passer bedst ind i dit hjem. Du kan desuden også finde et rigtig stort udvalg, hvis du følger linket lige herunder. 🙂

 

Find dine nye sofapuder her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find dine nye sofapuder her.

20 flotte pyntepuder til dit hjem

Flotte pyntepuder

Hvis du også gerne vil have nogle nye pyntepuder til dit hjem, så se her. Jeg har nemlig fundet 20 super flotte eksempler, som du måske vil synes om. Hvis du er faldet for nogle af dem jeg har valgt, så kan du se priser og finde yderligere informationer ved at trykke på billedet. Du kan også finde et meget større udvalg hvis du følger linket lige herunder. 🙂

 

Find flere flotte pyntepuder her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere flotte pyntepuder her.

Et Hay tæppe i dit hjem?

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg virkelig har en svaghed for Hay produkter. Jeg har før skrevet om Hay puder, og denne gang er det altså Hay tæpper jeg vil tage fat i. Hvorfor lige et Hay tæppe? Jo, jeg elsker huse med trægulve, men et dejlig tæppe er altså meget brugbart engang imellem og jeg ELSKER hay’ design, så derfor er det et Hay tæppe det handler om i dag. 🙂

Grunden til at jeg virkelig godt kan lide Hay design, er at det er et dansk firma og så føler jeg mig meget inspireret af Rolf Hay, stifter af Hay design. Jeg kan også rigtig godt lide at de laver designer møbler og produkter til priser, hvor de fleste kan følge med. Ofte bliver designer møbler ALT for dyre. Lad os nu bare indrømme det. En designer stol til 35.000 kroner er altså ikke nødvendigvis bedre end en stol til 800 kroner. Jeg vil gerne have det fine design, men jeg vil altså ikke betale 35.000 kroner for en stol. Så går jeg hellere på kompromis, men det behøver jeg heldigvis ikke med Hay design.

Hay har lavet flere forskellige tæppe modeller. Produkt udvalget spænder mellem det meget normale tæppe, “Two Way” op til det super fede og unikke Pinocchio tæppe.

Pinocchio hay tæppe

Havde jeg fundet stedet, hvor jeg ville bo for resten af mit liv, så havde jeg helt sikkert skulle have et par Hay tæpper. Da jeg lige nu rejser lidt rundt i verdenen, er det desværre ikke muligt, men det kommer engang! Så kan der også nå at komme ekstra mange fede Hay tæpper 😀

Vil du se nogle af de mange fede Hay tæpper, så kan du blandt andet købe dem hos www.Trendyliving.dk, hvor de oven i købet kan købes til nogle af de billigste priser jeg har set. Har du et Hay tæppe derhjemme, ville jeg virkelig sætte pris på, om du gad sende mig en mail med nogle billeder, som jeg kan ligge op som inspiration i dette indlæg. Har du ellers nogle tæpper du virkelig syntes er fede? Så skriv det i en kommentar herunder. Jeg vil rigtig gerne høre, hvad du syntes er fedt.

Vægur med løse tal

Du har sikkert set dem før og tænkt, hvor er det bare fedt! Det er selvfølgelig et vægur med løse tal jeg snakker om. Jeg har selv set et par stykker, men sidst dag var jeg så på en Café på Mallorca, hvor de havde Et utrolig flot og stort vægur med løse tal hængende. Jeg var derfor inde at kigge på et par vægure da jeg kom hjem og har allerede fundet de første mange ure jeg godt kunne tænke mig. Nu skal økonomien så bare lige være til det 🙂

Vægur med løse tal – Hvorfor?

Det fede med disse vægure er netop, at du kan være kreativ med dit ur. Du har ikke længere en fast skive eller ramme der skal hænges op. Det betyder også at du kan vende tallene omvendt, hvis du syntes det er fedt. Du kan vælge at hænge dem med forskellige afstande til midten, eller bare lave et ur der fylder hele væggen. Det er super fedt selv at kunne “designe” sit vægur på denne måde og netop derfor er jeg faldet så meget for vægure med løse tal.

Inspiration

Det tog mig ikke mange minutter at finde en webshop der havde et stort udvalg af disse ure. Den danske webshoppen www.Fenomen.dk har nemlig et super godt udvalg af vægure med løse tal og andre flotte vægure for den sags skyld. Jeg har herunder oprettet et lille feed, der viser nogle af de fede vægure som jeg virkelig er vilde med.

 
Har du nogle fede idéer til, hvordan man kan dekore en væg med en vægur med løse tal, så kom endelig med et forslag eller bedre endnu, så tag et godt billede og send det til mig. Så lægger jeg det op i denne artikel, så andre også kan blive inspireret 🙂

Hvis du ikke fik det med længere oppe, så kan du finde nogle rimelig fede vægure på Fenomen.dk. Fortsat god dag 🙂