Dr. Martens støvler

Lidt om Dr. Martens støvler

Dr. Martens støvler er et bekvemt og stabilt valg, hvor der er fokuseret på høj kvalitet og brugervenlighed. Nogle af deres støvler kan godt virke lidt voldsomme, men det hele er gjort med stil.

Find flotte Dr. Martens støvler her.

Flotte Dr. Martens støvler

Dr. Martens støvler

Find disse Dr. Martens støvler her.

Den første støvle jeg har valgt er en høj støvle med en skafthøjde på 34 cm, en skaftvidde på 32 cm og en blokhæl på 9 cm. Støvlen er lavet i 100% læder  og har en masse fine detaljer, samtidig med at den er flot og elegant 🙂 Denne støvle koster 1995 kr.

Dr. Martens støvler

Find disse Dr. Martens støvler her.

Den næste støvle jeg har valgt er en lidt kortere støvle, som har en skafthøjde på 13,5 cm og en blokhæl på 9 cm. Støvlen her er igen lavet af 100% læder også er den enkelt og super flot. Den koster 1495 kr.

Dr. Martens støvler

Find disse Dr. Martens støvler her.

Den sidste støvle jeg har valgt er igen en lang støvle, med en skafthøjde på 28 cm, en skaftvidde på 29 cm og så er hælen flad på denne støvle, hvilket også kan være en fordel. Støvlen er lavet i 100% læder og koster 1495 kr.

Find flere flotte Dr. Martens støvler her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *