Er du ryger? Undgå misfarvede tænder!

I dagens Danmark bliver det svære og svære at være ryger, og gennem de seneste 15 år er der kommet flere og flere rygeforbud. Dette har fået mange danskere til at droppe cigaretterne, men det kan være svært at stoppe fra den ene dag til den anden.

Ved hjælp af en e-cigaret kan du mindske dit forbrug af cigaretter og stille din trang til nikotin på en sundere måde end ved at ryge almindelige cigaretter. Når du ryger på en e-cigaret, er der ingen røg, men kun dampe som fremkommer af en væske, der ved hjælp af et batteri varmes op og omdannes til damp. Væsken kaldes e-juice eller e-liquid og indeholder nikotin i forskellige styrker, så du kan tilpasse væsken til dit behov.

Undgå røglugt og misfarvede tænder

En e-cigaret er ikke alene sundere og hjælpende til at mindske forbruget af almindelige cigaretter. Ved at ryge på en e-cigaret undgår du lugten af røg, som efter en enkelt cigaret sætter sig i tøj, hår og giver en dårlig ånde. Dampene fra e-cigaretten har flere søde lugte, der ikke sætter sig i tøjet på samme måde, som røgen fra en cigaret gør.

Samtidig undgår du tjære fra den almindelige tobak, som skader dine lunger. Gule tænder kommer hos mange med alderen, men rygning kan være med til at fremme processen. Vælger du at kvitte de almindelige cigaretter og i stedet anvende en e-cigaret, så kan du skåne tænderne en smule og måske undgå gule tænder.

Hvis du kvitter cigaretterne, har du samtidig gode chancer for at forbedre dine smagsløg og din lugtesans. Røgen påvirker disse sanser, og ved et rygestop oplever mange at kunne lugte og smage mange ting på en helt anden måde.

Køb e-juice og e-liquid online

Ved at skifte over til e-cigaretter kan der være penge at spare. E-cigaretter er generelt billigere end almindelig tobak, og du har mange muligheder for at købe forskellige smagsvarianter og styrker til forskellige priser. Dampene i e-cigaretten dannes af væsker, som kaldes e-juice og e-liquid, og disse væsker kan købes både online og i butikker.

Ved at købe dine væsker online kan du spare penge, og du har let ved at sammenligne priser hos de forskellige forhandlere. Leder du efter en webshop med kvalitets e-juice og e-licquid, som udbydes til en god og fair pris? Find hjemmesiden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *