Festkjoler 2013

Der er ikke noget værre end at man skal til en fest, og ikke kan finde noget man vil have på. Jeg har fundet fire festkjoler som jeg synes passer rigtig godt til de kommende fester i 2013. Kjolerne jeg har fundet passer til de fleste arrangementer, dette kan være en fordel, hvis man ikke har råd til at købe en ny hver gang man skal til en fest.

Festkjoler

 

Den første kjole jeg har valgt er fra THREE LITTLE WORDS. Jeg synes at denne kjole er en rigtig fin festkjole, den er simpel og kan derfor sættes sammen med et væld af tilbehør, sko osv. Desuden har den er rigtig fin detalje med blonderne foran, der fortsætter om på ryggen, dette kan jeg rigtig godt lide.

Denne kjole er desuden rigtig billig, 299 kr og så har man en rigtig sød og alsidig festkjole til 2013.

Se flere fine kjoler fra TREE LITTLE WORDS her.

Festkjoler 2013Den næste kjole jeg har valgt er fra John Zack. Jeg er helt vild med denne kjole, den Har så mange fine detaljer, blonderne og den åbne ryg og desuden kan den fås i tre farver Sort, rød og den hvide som ses her. Denne kjole er meget elegant og kan sættes sammen med et par lækre stiletter. Denne kjole er desuden rigtig god til de danske sommerfester, da man aldrig rigtig kan regne med at vejret, er de lange ærmer perfekte 🙂

Desuden er kjolen billig, den koster 329 kr. Hvilket er en rigtig fin pris for denne fine festkjole.

Se flere kjoler fra John Zack her.

Festkjoler 2013Den tredje kjole jeg har valgt er fra ELISE RYAN og fås i hvid og beige. Denne kjole er rigtig fin, den har en perle/paillet kant øverst på brystet og ellers er den super simpel og elegant. Jeg kan rigtig godt lide denne kjole, fordi den er simpel, men alligevel lidt pyntet med fine detaljer.

Denne kjole koster 429 kr, som er en rigtig fin pris for denne fine kjole.

Se flere kjoler fra ELISE RYAN her.

Festkjoler 2013Den sidste kjole jeg har valgt er fra RIVER ISLAND og fås i denne flotte marine blå. Kjolen er super fin og har en masse lækre detaljer, den har en transparent linje under brystet, åben ryg og synlig lynlås på ryggen og sidst men ikke mindst en masse fine blonder. Jeg kan rigtig godt lide denne kjole, særligt på grund af de mange detaljer og fordi den kan sammensættes i en masse fine outfits.

Denne festkjole koster 329 kr, hvilket er en virkelig god pris for denne flotte kjole.

Se flere kjoler fra RIVER ISLAND her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *