Find det moderne kostume til den kræsne kvinde

Det er altid en udfordring at finde det helt rigtige kostume, når man er inviteret til udklædningsfest eller temafest i venners lag eller i forbindelse med jobbet. Udfordringen gælder måske i særlig grad kvinder, som traditionelt tænker mere over dresset til festlige begivenheder, end mænd gør. Og det gælder altså også for kostumet til en kostumefest!

Hvilke kostumer er så moderne til kvinder? Tja, det kan der være ligeså mange meninger om, som der er kostumer at vælger imellem. Først og fremmest skal du finde ud af med dig selv, hvordan du gerne vil præsentere dig selv. Er du den elegante type, så kan et kostume fra dansegulvene i 1920’erne anbefales med kort, sort kjole og mange blonder, bånd og fjer. Har du mere lyst til at fremstå med myndighed kan du vælge et moderne politi kostume til netop kvinder i en kort nederdel, hvid skjorte, sort hat og bevæbnet med en knippel!

Det skal nok holde dine beundrere på behørig men nysgerrig afstand. For den lidt mere frihedselskende kvinde kan man i stedet vælge de løsere kostumer som indianerpige, hippie eller alpepige, som vi kender fra historierne om den søde Heidi i bjergene. De fleste kvinder bryder sig ikke om at vælge alt for fjollede kostumer eller karakterer, der efterligner film og figurer fra tegneserier og lignende. Men visse karakterer som for eksempel Alice i eventyrland, kærlighedsgudinden Afrodite, Catwoman eller prinsesse Leia tiltaler nu også nogle kvinder, da de i sig selv udstråler stil og elegance.

Find et frækt kostume der passer til den moderne kvinde

De mest moderne kostumer til kvinder er altså de mere stilfulde eller elegante kostumer, der vækker mere beundring end smil. Se derefter for eksempel efter de tidstypiske kostumer fra de forskellige årtier. Her kan du altid finde et stilfuldt eller frækt kostume, der passer til din personlighed. Og hvad er det så med de frække kostumer?

Er de stadig hotte og frække – eller er de mere platte og bare for meget? Det kommer igen meget an på den person, du er. Langt de fleste kvinder synes det er rart bare en gang imellem at klæde sig lidt mere udfordrende især når der er fest i et godt selskab. Det kan godt være, at du ikke føler, at du har alderen eller kroppen længere til at springe i et stramtsiddende Catwoman kostume eller troppe op som cheerleader til kostumefest i firmaet.

Du kan finde andre typer kostumer til udklædningsfesten, der både er sexede, hot og moderne. Et frækt og udfordrende kostume behøver nemlig at være det mest nedringede eller tøseagtige. Den korrekte og lidt snerpede direktør i nederdel, stewardessen, sygeplejersken og tyroler-pigen er alle frække hver på sin lidt mere sofistikerede måde. Det er hot, det er moderne, og det er lige dig på din festlige aften.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *