Find din stil: Bukser og jeans guide

Der findes i dag et utal af jeans- og buksemærker, og det kan nogen gange være svært at finde den stil, der passer til én, når udvalget er mangfoldigt. Hvad står de forskellige jeans for og er der nogen bukser, som tilhører en bestemt type mand fremfor andre? Vi har opstillet en lille bukseguide, så du bedre kan danne dig det store overblik over nogle af de mange jeans- og buksetyper, der i dag findes på markedet.

Chinos

Chinos er det perfekte alternativ til jeans og absolut et must have i garderoben. Med et par chinos ved hånden er du sikret en lækker, gennemført stil og som oven i købet egner sig perfekt til, når vejret går mod de varmere temperaturer. Det gode ved chinos er, at du både kan sammensætte dem med en løs t-shirt og et par sneakers for et afslappet look eller med en nystrøget skjorte og et par støvler for et mere formelt og stramt udtryk. Variér dit look ved at have et par chinos i garderoben, så vil du med garanti opnå en trendy og moderne stil.

Ripped jeans

Til den rå og mere maskuline type, hører sig et par ripped jeans til i garderoben. Nogen vil mene, at huller i bukserne og afsyrede farve på jeansene er lig med tegn på en tur i skraldespanden, men faktisk er ripped jeans med til at give et rocket udtryk på hele din stil. Skab en afslappet stil ved at iføre dig et par ripped jeans med en oversize sweatshirt og et par cool støvler, eller et mere hverdagsbestemt valg med en stram t-shirt og et par sneakers.

Cargo pants

Cargo pants er til dig, der tør lidt ekstra og ikke svor til stramme jeans eller traditionelle bukser med formelt snit. Cargo pants var med sine store lommer og posede udtryk en gang forbeholdt til den aktive type, hvor der skulle være rig mulighed for store udfoldelser og luft mellem hud og stof. I dag har cargobukserne også indtaget en plads til fyren med den mere streetprægede stil.

Slim jeans

Jeans er i sin brede forstand et hvert garderobeskabs eje og der findes nok ikke den mand, der ikke ejer et par jeans, men særligt den ”slim” af slagsen er noget, som ikke alle mænd ejer. Slim jeans er kendetegnet ved deres smalle pasform fra top til tå, hvor de smyger sig til benets facon og giver et stramt look. Mange mænd finder dem ikke behagelige at have på, da slim jeans kan være udfordrende at bevæge sig i. Hvor andre mænd tænker mere på design og udtryk end komfort. Smag og behag, men med et par slim jeans kommer du i hvert fald langt i byen kombineret med enten en stram skjorte eller t-shirt. Slim jeans er løsningen på tøjkriser.

Find dine jeans og bukser online
Er du på udkig efter nye bukser eller jeans til efterårsgarderoben, kan du med fordel klikke ind forbi 2trendy.dk, hvor du finder et stort udvalg af bukser og jeans på denne side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.