Flot badedragt med ben sommer 2014

Sommeren nærmer sig, og det er snart tid til at tage til stranden og nyde det gode vejr og måske tage en dukkert, i det kølige vand. Trænger du også til, at få opdateret dit badetøj og synes du, at du kunne være lækkert at prøve en badedragt, så kunne det være at du skulle overveje en badedragt med ben? Jeg synes at man nogle gange kan føle sig lige lovligt afklædt, når man ligger nede på stranden, og derfor synes jeg også, at en badedragt kan være et godt alternativ til de dage hvor man gerne vil dækkes lidt mere til, men stadig vil have lidt sol på kroppen samt tage en svømmetur i havet.

Der findes et bredt udvalg af lækre og super flotte badedragter på nettet men udvalget af badedragter med ben er desværre ikke så stort, til gengæld er modellerne der findes på markedet super flotte. Jeg har fundet en model, som jeg rigtig godt kan lide, jeg synes at den er super flot, enkel og feminin også har den nogle rigtig flotte detaljer, som jeg synes er virkelig fine.

badedragt med ben

 

Find denne badedragt med ben lige her.

Det er muligt at find flere super lækre badedragter både med og uden ben lige her, jeg har ihvertfald fundet op til flere modeller, som jeg synes er rigtig fine.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *