Flot tunika til kvinder

Flotte tunikaer

En flot tunika kan bruges af enhver kvinde, til enhver begivenhed. Jeg har fundet nogle super flotte tunikaer, som du forhåbentlig kan bruge til inspiration, når du skal finde din egen nye tunika. Jeg vil rigtig gerne hører din mening om de tunikaer, som jeg har fundet, skriv gerne en kommentar nederst i artiklen. 🙂

Find en flot tunika her.

Tunika

Find en flot tunika her.

Den første tunika jeg har fundet er fra mærket Cream. Dette er en super flot, detaljeret og feminin tunika, som jeg rigtig godt kan lide. Denne tunika sidder rigtig godt og er behagelig at have på, og så koster den 699 kr.

 

Tunika

Find en flot tunika her.

Den anden tunika jeg har valgt er fra mærket Kaffe. Denne er en mere simpel og lækker tunika, som er ned at peppe op med lidt lækkert accessories, hvis det er det man ønsker. Denne tunika, kan fås i farverne grå, rød og den flotte blå, som kan ses på billedet herover, og så koster den kun 249 kr.

 

Tunika

Find en flot tunika her.

Den sidste tunika jeg har valgt er en flot og simpel model fra mærket Kaffe. Jeg kan rigtig godt lide denne model, fordi den er så simpel, og fordi den kan bindes på rykken, så man selv kan vælge hvordan den skal sidden. Denne tunika kan fås i farverne rød, hvid, grøn og den flotte blå, som kan ses på billedet herover. Prisen på denne tunika er normalt 199 kr, men den er lige nu på tilbud til kun 99 kr, man sparer altså 50 % hvis man køber den nu, også har man en virkelig flot og rigtig bille tunika.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

1 comment

  1. Marie A.

    Hejsa.
    Hvor er de bare flotte, særligt de to øverste er lige min stil.
    Det ville være godt hvis du kunne finde nogle kjoler og nederdele i den landlige- romantiske- boheme agtige stil. Synes det er lidt svært at finde dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *