Flotte og elegante smykker til kvinder

Jeg er netop faldet over en side, der har et super flot og lidt anderledes udvalg af lækre smykker til kvinder, jeg vil her i artiklen finde et par lækre eksempler frem, som jeg rigtig godt kan lide. Måske i kan lade jer inspirere af de smykker jeg har fundet frem, jeg vil i hvert fald gerne vide hvad i synes om smykkerne jeg har fundet.

Siden jeg har fundet er Hjortsmykker.dk, de har smykker fra fire forskellige kollektioner, som jeg vil fortælle mere om herunder.

Den første kollektion er “Wood”, som er et udvalg af super flotte og meget unikke smykker der er håndlavet i træ samt kvalitets sølv. Smykkerne i denne kollektion er feminine og flotte samtidig med at de har et råt look der giver personlighed og liv, når man sætter dem sammen med sit yndlings outfit.

Wood smykker til kvinder

Et eksempel på et flot smykke fra wood, kunne være dette armbånd, jeg kan rigtig godt lide dette armbånd, det er råt og feminint på samme tid, også kan det bruges til rigtig mange forskellige outfits. Dette armbånd koster 400 kr.

Den anden kollektion på siden er “Vintage” , smykkerne fra denne kollektion er unikke og antikke i sit look. I denne kategori kan man også finde et udvalg af mere farvede smykker, hvis det er det man leder efter .

Vintage smykker til kvinder

Et eksempel fra denne kollektion kunne være denne lækre, lange halskæde, der er lavet i 925 sterlingsølv og som vedhæng er der en fin lilla ametyst. Denne halskæde koster 450 kr.

Den tredje kollektion er “Blond Accessories”, det er et dansk mærke, som har et super lækkert udvalg af feminine og rå smykker. Denne kollektion er klart en af mine favoritter. Jeg synes at smykkerne er super fine og nemme at sammensætte med ethvert outfit.

Blond accessories smykker til kvinder

Et eksempel fra denne kollektion kunne være denne super flotte halskæde, jeg har selv denne halskæde, den er super fin, særligt med sit vedhæng, i form af den fine knude. Jeg kan helt klart anbefale alle at købe smykker fra denne kollektion, da jeg selv har erfaret at det er nogle super lækre kvalitets smykker. Denne halskæde koster normalt 299 kr, men er lige nu på tilbud til 269,10 kr.

Den sidste kollektion på siden er “Nørrebrosten”, dette er en super unik kollektion, da smykkerne består af sten fundet på Nørrebros gader. Jeg kan rigtig godt lide denne kollektion, særligt fordi det er materialer fundet i naturen der bliver brugt til at skabe unikke smykker.

Nørrebrosten smykker til kvinder

Denne kollektion består kun af tre smykker, en halskæde, en ring og et par øreringe, smykkerne er simple og super flotte. Halskæden koster 695 kr, ringen koster 495 kr og øreringene koster 245 kr.

 

Jeg kan helt klart anbefale alle at købe smykker fra denne hjemmeside og disse kollektioner, da jeg kun har haft gode erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *