Flotte skindjakker til efterårets kulde

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er glad for skindjakker.

Jeg synes simpelthen at de er super fine og praktiske.

Skindjakker fås efterhånden i mange forskellige farver, modeller og typer men jeg synes faktisk at langt de fleste modeller er utroligt flotte.

En flot skindjakke kan tilføje en ekstra kant til ethvert outfit. Generelt synes jeg at skindjakker passer til nærmest ethvert outfit, dette synes jeg er en klar fordel.

Jeg har lige fundet en super flot skindjakke på Molash.dk, som jeg kraftigt overvejer at få hjem til min garderobe. Modellen, som jeg er faldet for har en super flot koksgrå farve, som jeg er vild med! Og så ser det virkelig bare ud som om at den har en virkelig flot pasform.

 

Hvad synes du om skindjakker og hvilke modeller og farver foretrækker du?

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *