Flotte smykker fra Rockz Jewelry

Jeg har fået nogle smykker fra siden Rockz Jewelry, som jeg skrive lidt mere om her i indlægget.

Hjerte sølvhalskæde

Det første smykke jeg vil skrive om, er denne flotte sølv halskæde med et hjerte vedhæng (se billedet herover). Halskæden her er super flot, elegant og ikke mindst meget feminin, den er simpel og kan bruges til både hverdag og fest. Halskæden er i sterling sølv den er lavet flot, der er ikke nogle fejl, ridser og lignende i den. Halskæden kan købes for 145 kr. hvilket jo er en super god pris for et flot og alsidig halskæde.

Hjerte sølvhalskæde

Det andet smykke jeg vil skrive om er også en halskæde med et hjerte vedhæng (se billedet herover). Jeg synes at denne halskæde er super flot, vedhænget er to hjerter i forskellige størrelser, som ligger ind over hinanden. Halskæden er simpel og flot og kan bruges til både hverdag og fest. Den er sterling sølv belagt, og har ingen ridser, fejl og lignende. Halskæden her kan købes for 145 kr. hvilket igen er en super god pris for en flot og alsidig halskæde.

Hjerte sølvhalskædeDet tredje smykke jeg vil skrive om er også en halskæde med er simpelt og flot hjerte vedhæng (se billedet herover). Denne halskæde er meget simpel og kan sagtens bruges til både hverdag og fest. Halskæden er sterling sølv belagt og har igen ingen fejl eller lignende. Jeg kan rigtig godt lide denne halskæde, fordi den er super fin og simpel. Halskæden koster kun 145 kr.

Sløjfe ringe

Det fjerde smykke jeg vil skrive om er nogle super fine sløjferinge (se billedet herover). Ringene er simple og lidt anderledes, særligt den sorte, som jeg selv er helt vild med. Jeg synes at ringene er super flotte, også kan jeg godt lide den sorte, som skiller sig lidt ud fra det man ellers plejer at gå med. Denne model kan også købes i guld også koster de kun 95 kr. pr stk.

kors ringe

 

Det femte og sidste smykke jeg vil skrive om er nogle super flotte kors ringe (se billedet herover). Ringene her er rigtig flotte og simple, de kan fås i guld, sølv og sort. Ringene har en lidt rustik overflade, som jeg egentlig synes er meget flot og lidt anderledes. Jeg synes at ringene er flotte også kan de bruges til både hverdag og fest, hvilket jo er rigtig praktisk.

Kors ringe

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *