Forkælelse til hende, ham og børnene

Findes der noget bedre end forkælelse? Muligvis ikke. At forkæle sig selv eller andre er nemlig ofte forbundet med kærlighed, hvilket giver en særlig god følelse af velvære. Den gode følelse fås i mange størrelser, former, dufte og farver, og når du modtager forkælelse, er du da heller ikke i tvivl. Her på siden kan du finde inspiration til forkælelse til både hende, ham og børnene.

Til hende: Ofte er det de små ting i hverdagen, der gør den store forskel, og som kvinde kan du sikkert nikke genkendende til, hvordan en hårkur kan få dit hår til at stråle med fornyet energi. Når du plejer dit hår jævnligt med en hårkur, undgår du nemlig tørt og livløst hår, ligesom du får nemmere ved at nå den hårlængde, du ønsker. Derudover kan den helt rette bodylotion sætte prikken over i’et på et dejligt bad, da du med en plejende lotion blødgør og styrker hudens naturlige struktur. Med disse simple plejeprodukter får du nemt forkælelse ind i hverdagen, og du kan selvfølgelig altid supplere med skønne ansigtscremer og lækre makeup-produkter.

Til ham: Når du vil forkæle manden, du holder af, kunne en velduftende parfume være en oplagt gaveidé. De fleste mænd sætter pris på en duft, der slår benene væk under en kvinde, og du har derfor en oplagt mulighed for at hjælpe ham godt på vej ved at give ham din egen personlige favorit. Vælg en eksklusiv parfume, der passer til enhver moderne mand, eller vælg i stedet en sporty duft, hvis han er typen med fart på. Alternativt kan du også være sikker på at gøre ham glad med en god hårvoks eller nyt barbergrej.

En medlemsklub med mange fordele

Til børnene: For børnene kan dét at have den helt ”rigtige” tandbørste gøre den helt store forskel når der skal børstes tænder. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om det et Peter Plys, Minions eller Frost-figurer, der sidder på bissernes børste. Gør tandbørstningen til en større fornøjelse for både dig og dine børn, og anskaf en børnevenlig tandbørste med alle børnenes favoritter. De fleste små piger elsker at pynte sig, og ofte skal håret både børstes, krølles og flettes. Med smarte hårelastikker og hårbørster giver du børnene en god start på, at lære at sætte sit eget hår. Lad dem slippe fantasien løs og sæt sjove frisurer med farverige elastikker.

Til os: Forkælelse og nydelse er to ord, der klinger godt med hinanden – og det er med god grund. Hvis vi for alvor skal forkæle os selv, sker det nemlig også ofte i form af kaffe eller vin. Når vi nyder en god kop kaffe eller deler en flaske vin med dem, vi holder af, opstår de gode og nære samtaler. Det er vel egentlig det, vi på godt dansk kalder ”hygge”.

Hos emma.dk finder du alt til den store og lille forkælelse. Her har du nemlig samlet alle dine yndlingsprodukter til langt under butikspriserne, og du finder noget for enhver smag. emma.dk er et nytænkende koncept inden for nethandel, og i dag er webshoppen Danmarks billigste online fordelsklub. Du får helt op til 85 % på alle dine favoritprodukter. Læs mere om de mange fordele ved emma.dk her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *