GHD Glattejern – Det bedste glattejern

Billigt og godt GHD glattejernGHD glattejern går for at være det absolut bedste glattejern på markedet. De fleste frisørene har taget glattejernet til sig, og du vil se samtlige stylister til de store modeshows, også bruger et GHD glattejern. I denne artikel vil jeg skrive lidt nærmere om dette fantastiske glattejern og komme ind på min erfaring med et GHD glattejern.

Hvis du ikke er interesseret i selve artiklen, men bare vil se det bedste tilbud på et GHD glattejern, så klik dig gennem linket herunder. 

 

 

Find det bedste tilbud på et GHD glattejern her

Hvad gør et GHD glattejern specielt?

Dette var et af de spørgsmål der først dukkede op i hovedet på mig, da hypen omkring GHD glattejerne begyndte for omkring 3 år siden. (Det var ca. der, jeg opdagede GHD glattejernet). Nu har jeg i min tid haft mange forskellige glattejerne og der har været store forskelle på dem alle. En ting går dog igen. Jo dyre et glattejern har været, jo bedre har det også været. Det skyldtes, at elektronikken inde i et dyrt glattejern, er noget mere avanceret end i et af de billige 200 kroners glattejern.

Noget af det, der virkelig adskiller et GHD glattejern med de andre glattejern på markedet er:

Avancerede keramiske plader

Du bruger et glattejern for at glatte håret. (No surprice…) Bruger du et glattejern af dårlig kvalitet, vil du opleve at de keramiske plader faktisk skader dit hår mere end det gavner. Dette skyldtes måden de keramiske plader bliver varmet op på og selve overfladen på de keramiske plader. Håret har selvfølgelig ikke godt af at blive varmet op uanset hvad, men de billige glattejern gør det bare meget værre end de lidt bedre glattejerne. Dette har GHD forsket rigtig meget i og har deraf udviklet nogle langt bedre keramiske plader.

Overfladen er mere jævn og glat end på et billigt glattejern, de keramiske plader modvirker statisk hår, og grundet materialet, absorberer og fordeler pladerne bedre den varme de modtager fra varmelegemet nedenunder.

De billige glattejern har normalt et s formet varmelegeme under de keramiske plader. Det resulterer i en ujævn opvarmning, hvor nogle områder er koldere end andre. For at modvirke denne ujævne opvarmning, vælger producenterne af de dårligere glattejern, at sætte temperaturen i vejret. Dermed kan du sagtens opleve et billigt glattejern kan varme helt op til 270 grader, simpelthen bare for at kompensere for det dårlige varmelegeme. Ikke nok med at elregningen bliver højere, så forøger du også risikoen for at få alvorlige forbrændinger og MEGET skadet hår. Det giver sig selv, at håret ikke har godt af, at blive varmet op til 270 grader!

GHD glattejern bruger et varmelegeme der opvarmer de keramiske plader mere jævnt, hvorved de kan nøjes med temperature oppe omkring 175-190 grader. Stadig mere end nok til en forbrænding og ødelagt hår, men langt bedre end de billigere modeller.

En anden forskel du vil se er, at GHD har lavet deres keramiske plader rundt i kanterne, hvilket gør at du kan style håret på helt nye måder!

Avanceret teknologi/elektronik/funktioner

Jo flere funktioner dit glattejern skal have, jo dyre bliver det. GHD glattejerne er fyldt til randen med fede funktioner, men også med en masse avanceret elektronik, hvilket selvfølgelig gør at prisen bliver noget højere end de billige modeller.

  • Den første funktion jeg vil nævne er deres avanceret elektroniske styring. Denne styring gør at, hvis dit glattejern kommer under 80 grader, så vil glattejernet automatisk slukke. Det gør den fordi, at der dannes skadeligt fugt ved temperature under 80 grader så, hvis dit glattejern stod og kørte på omkring 70 grader, ville du danne en masse fugt, hvilket vil forringe levetiden på produktet markant! Dette kaldes også for “Shiver mode” og er intet mindre en genialt. Den gør at dit GHD glattejern kan overleve i rigtig mange år.
  • Automatisk slukke funktion. Er der noget vi piger/kvinder er gode til, så er det at gå fra et tændt glattejern. Det bruger derfor en masse strøm, men det er også utrolig brandfarligt og, du risikere at få alvorlige forbrændinger, hvis du lige pludselig ser det og tager fat i det for at lægge det på plads. GHD kender selvfølgelig også til dette problem og derfor har de indbygget en funktion der automatisk slukker dit glattejern, hvis det ikke bruges i 30 min. Du risikere altså stadig at brænde huset ned, men det er et skridt i den rigtige retning og kan forhåbentlig være med til at rede et par fine hænder fra en forfærdelig forbrænding.
  • Universal strømforsyning. GHD har indbygget en avanceret strømforsyning, der automatisk tilpasser spændingen til at give dig den bedste vedvarende effekt. Dermed kan du sagtens benytte dit glattejern overalt i verdenen, hvor du finder en stikkontakt.

Andre funktioner

Det er ikke kun elektronikken og de keramiske plader der har fået en stor opgradering i forhold til de billige glattejern. Når det kommer til udseendet og formen, har GHD glattejernet også nogle udviklinger der overgår samtlige konkurrenter.

  • Ergonomisk greb – GHD har givet alle deres glattejerne en form der ligger utrolig godt i hånden, for maksimal greb/kontrol men også for at skåne hånden og armen mest muligt.
  • Letvægtskonstruktion – GHD har fokuseret meget på at gøre glattejernet så let som muligt. Jo mere det vejer, jo svære er det at kontrollere. Vægten er virkelig også kommet helt i bund, hvilket er rigtig fedt!
  • Ledning + fleksibilitet – Ledningen er over 2 meter lang, hvilket bør være mere end nok for de fleste. Dertil har de lavet enden af glattejernet såden, at ledningen aldrig vil hænge i vejen for dig. Super lækkert!

Hvad koster alle disse funktioner?

Som du nok kan gætte dig til, så koster alle disse funktioner også ekstra meget, men du kan faktisk få det mindste GHD glattejern ned til 999 kroner, men de større modeller og pakker koster normalt omkring 1.400-1.600 kroner. Det virker måske som mange penge for et glattejern, men det er en virkelig god investering! Du køber et glattejern der kan holde de næste 10 år og du ødelægger ikke dit hår lige så meget, som du ville gøre med de dårligere glattejern, hvilket igen kan spare dig fra flere ture til frisøren.

Hvilken model skal jeg vælge?

GHD har lavet rigtig mange forskellige modeller. Den største forskel på disse modeller er dog bredden af de keramiske plader og farven på dit glattejern. Jeg vil dog alligevel gennemgå dem i korte træk

  • GHD GOLD MINI STYLER – Det smalleste af de forskellige GHD glattejern. De keramiske plader er kun 1 cm bred, hvilket virkelig gør den brugbar, hvis du har kortere hår eller bare vil lave nogle vilde detaljer i længere hår. Da bredden ikke er større end 1 cm, kan du virkelig lave nogle vilde krøller eller bølger i håret. På trods af størrelsen, er den stadig lige så varm og effektiv som de større modeller.
  • GHD GOLD CLASSIC STYLER – Dette er “mellem” modeller i GHD’ glattejerns program. Denne model har en bredde på 2,4 cm, hvilket gør at den kan varme lidt mere hår ad gangen, end den lille model kan. Den egner sig derfor til lidt længere hår. Dette er den mest solgte model, da den er tilpas bred til at fungere super godt i langt hår, men samtidig smal nok til at du kan lave fede detaljer i håret.
  • GHD GOLD MAXI STYLER – Dette er så den største model af GHD glattejerne. Disse varmeplader er 4cm i bredden, hvilket virkelig betyder at den kan tage meget hår ad gangen. Denne model anbefales til langt hår, kraftigt hår og kruset hår. Denne model eger sig dog ikke lige så godt til de mindre bølger, men du kan stadig lave lidt større detaljer i håret.

Hvilke frisure kan jeg lave med et GHD glattejern?

Et GHD glattejern giver dig uanede stylingsmuligheder. Grundet de afrundet plader, kan du bruge dit glattejern i stedet for et krøllejern. Du kan lave de helt tætte krøller, eller du kan lave de større og mere bløde bølger i håret. Det er super nemt at lave små detaljer og glattejernet er super nemt at håndtere.

Hvad siger andre om GHD glattejern?

Følger du nogle modebloggere, vil du sikkert have hørt om pudderdåserne før. Det er en af Danmarks absolut største mode/skønhedsblogs. Det er Helene og Katja der står bag bloggen, og de har udtalt om produktet: “Et GHD gold Classic Styler koster 1549 kroner, og det er mange penge. Men hvis du har råd, så er den absolut pengene værd.

Dette er ikke en mening de er ene om. En hurtigt søgning på google efter GHD glattejern reviews afsløre den ene positive anmeldelse efter den anden. Der er virkelig mange der er faldet for GHD glattejernet, og jeg er nok selv en af dem.

Jeg købte selv et GHD pink Cherry Blossom for ca. et års tid siden, og det er virkelig et af de bedste køb jeg længe har gjort. Jeg HADER når mit hår kruser eller ser ødelagt ud, men med en hurtig omgang med mit GHD glattejern, så er det super glat og lækkert at se på. Jeg kan kun anbefale dig, at spare de penge op, som det kræver. Vent med at købe en sommerkjole eller lignende og køb dig et GHD glattejern i stedet. Du vil IKKE fortryd det.

Hvor kan jeg købe et billigt GHD glattejern?

Der er mange falske GHD glattejerne på markedet, og derfor ville jeg aldrig selv, købe det brugt eller på et markede eller lignende. Der er kun nogle få godkendte forhandlere i DK og du skal være uddannet frisør for, at måtte sælge produktet. Du kan derfor købe det ved langt de fleste frisøre, men her skal du ofte give lidt mere end på nettet. Jeg har selv købt mit GHD glattejern på e-voks.dk De er absolut danmarks billigste og du kan ofte købe nogle pakker, hvor du får et glattejern plus lidt ekstra tilbehør eller hårprodukter til rigtig gode penge.

Har du selv erfaringer med GHD glattejern, så vil jeg meget gerne høre om din oplevelse gennem en kommentar herunder. Det kan hjælpe fremtidige ejere til, at bestemme sig for, om det er den rette beslutning. Har du spørgsmål, skriver du også bare. Jeg skal gøre mit bedste for at svare. 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *