Hold liv i bryllupsdagen med smukke billeder

Det er meget naturligt, at man på sin bryllupsdag får taget et væld af forskellige billeder foran kirken, i kirken, under vielsen, efter vielsen, på feststedet, i skoven, foran søen, under broen og mange andre steder. Det kan dog efterfølgende være en udfordring at finde ud af, hvad der skal gøres med alle disse billeder, og det er ej heller sikkert, at man får set på dem så ofte, som man formentlig ønsker. Her kan man vælge at samle alle de smukke billeder på et sted i en fysisk fotobog, hvorved man flere år efter bryllupsdagen kan hive den frem og genleve en af de største dage i ens liv.

fotobog

Hardcover eller softcover?

Der er dog nogle forskellige beslutninger, der skal tages i forbindelse med valg af fotobog til bryllupsbillederne, da det er muligt at få fotobøgerne med to forskellige typer af covers. Den ene type er hardcoveret, der er et meget hårdt og holdbart cover, der er i et enkelt stykke og samler om indersiderne i bogen, som det ses i alle mulige andre bøger. Dette cover vil blive beklædt med netop det design, der er blevet valgt til det. I modellen med softcover vil den første og sidste side i bogen henholdsvis fungere som forside og bagside, hvilket skyldtes, at der ikke er forskel på de forskellige siders tykkelser.

Fotobøger fås i mange forskellige størrelser

Udover coverets type kan det også være en fordel at overveje størrelsen af fotobogen, da det er muligt at få flere forskellige størrelser. De mest normale størrelser er på størrelse med A4 og A5, hvor man så kan vælge at have dem stående eller liggende. Herudover er det også muligt at få bøgerne kvadratiske, såfremt det er i overensstemmelse med krav, ønsker og behov. Her kan det være en fordel at se på billederne for efterfølgende at vælge, om bogen skal være liggende eller stående, således mest muligt at siden udfyldes med billeder. Det er muligt at sætte flere billeder på en enkelt side, hvilket også kan give anledning til at overveje, hvilken variant man ender med at vælge.

Bliv klogere på valg af fotobog og bestil din fotobog til billeder fra bryllupsdagen ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.