Hvide Converse

Lidt om hvide Converse

Hvide Converse sko er enkelte og klassiske, og så passer de bare til alle outfits. Der findes flere forskellige modeller, og man skal derfor tænke over hvilken model man bedst selv kan lidt, jeg har valgt nogle forskellige modeller ud, som jeg synes er flotte, dem kan du bruge til inspiration, år du skal finde ud af hvilke hvide Converse du skal have.

Find flotte hvide Converse her. 

Flotte hvide Converse

Hvide Converse

 

Find disse hvide Converse her.

Det første par jeg har valgt er en klassiske model, der har højt skaft, slidfast gummi sål og udvendigt materiale, bestående af 100% blødt læder. Der har været fokus på materialer, for at øge komforten til det bedste. Denne model, kan købes for 899 kr.

Hvide Converse

 

Find disse hvide Converse her.

Det anden par jeg har valgt er igen enkelt, klassisk og flot. Denne model har en sål i slidfast gummi og udvendigt materiale af tekstil, modellen er desuden helt hvid og har en mørk bund. Denne model kan købes for 699 kr.

Hvide Converse

 

Find disse hvide Converse her.

Den sidste model jeg har valgt er en lav model, hvor de to andre jeg har valgt er høje i skaftet. Men modellen her er ligesom de andre lavet med en slidfast gummi sål og så er den lavet med tekstil udvendigt. Modellen er lavet uden snørebånd, men med elastik, så den er nem at få af og på. Desuden har den en rød kant, der giver den lidt mere liv. Denne model kan købes for 449 kr.

Find flere flotte hvide Converse her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *