Kjoler til unge

Kjoler til unge er et vidt begreb, men særligt når sommeren nærmer sig, er nogle gode kjoler i skabet rigtig godt at have. Det gode med mange kjoler er, at man også kan bruge dem om vinteren med nogle smarte leggins eller lignende 🙂

Jeg tror, at vi alle sammen kender den følelse af, at vi mangler noget nyt tøj. Den følelse har jeg rigtig meget for tiden, jeg synes at min garderobe trænger til et opfriskende pust, og derfor har jeg været ved at kigge på nogle lækre kjoler til unge. Jeg har laget meste vægt på at finde nogen der kan bruges til sommer, da jeg elsker sommer og så er den jo også er godt igang 🙂

Jeg har fundet nogen jeg rigtig gerne vil dele med jer.

Kjoler til unge

Den første kjole jeg har valgt er fra NLY Trend, kjolen er en super flot sommerkjole i farven orange/peach. Den er let og lækker og rigtig god til de varme dage, både hvis man skal til stranden, til en have fest eller lignende.

Denne kjole koster 279 kr, hvilket er rigtigt billigt i forhold til at du får en rigtig lækker sommerkjole.

Find flere kjoler fra NLY TREND her. 

Kjoler til ungeDen næste kjole jeg har valgt er fra Vila. Dette er en super fin kjole, som findes i to forskellige farver, nemlig den hvide som ses her på billedet og i turkis. Jeg kan bedst lide den hvide, jeg synes at den er lidt fin og elegant med detaljen ved taljen med perler og pailletter og de tynde stropper 🙂

Kjolen kan købes for 349 kr, hvilket jeg synes er en rigtig fin pris for en sød kjole, der er perfekt til sommeren.

Find flere kjolen fra Vila her. 

Kjoler til ungeDen tredje kjole jeg har valgt er fra SOAKED IN LUXURY, den fås både i den flotte røde farve der ses her ovenfor og i hvid. Jeg synes at det er rigtig fint med nogle farver om sommeren, mange har tit en tendens til at vælge tøj i sort, grå og hvid. Men med sommeren og det gode vejr følger glæden og med glæden kommer de flotte farver.

Denne kjole koster 599 kr. Kjolen er rigtig fin og har nogle flotte detaljer samtidig med at den er enkel, jeg synes at det er en rigtig fin pris.

Find flere kjoler fra SOAKED IN LUXURY her.

Kjoler til unge

Den sidste kjole jeg har valgt er fra G-STAR og har en rigtig fin lys blå farve og en masse lækre detaljer. Den har markeret talje med et aftageligt bælte og lynlås detalje både for og bag, desuden har den er lomme bag på, hvilket også giver den mere liv.

Denne kjole har jeg forelsket mig meget i, jeg synes den er så fin. Den har en lidt anden pris end de andre, nemlig 1395 kr, men jeg synes  at man får en rigtig sød kjole for pengene.

Find flere kjoler fra G-STAR her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *