Køb det store legetøj online og spar penge

Det er dyrt at få børn. Utroligt dyrt. Der skal både bruges penge på bleer, tøj, udstyr og måske endda en ny bolig, når familien vokser. Det kan være svært at få enderne til at mødes, og for mange forældre betyder det, at de må sige nej, når børnene for eksempel ønsker sig nyt legetøj.

Heldigvis har vi som altid et tip til, hvordan du sparer lidt ekstra, så både du og børnene får en sjov sommer.

Jungle Gym

Køb efter sæsonen

Når du skal købe stort legetøj, kan prisen nemt komme op på 1000-2000 kr., men der kan være store besparelser at hente, hvis du køber på nettet. Skal du for eksempel købe et legekøkken eller et Jungle Gym til haven, kan du finde rigtig gode tilbud her om sommeren. Ligesom med grøntsager, er det nemlig en god idé at tænke over sæsonen, når du køber legetøj. Producenterne er i så skrap konkurrence med hinanden, at de giver rigtig gode tilbud på de mest efterspurgte varer, og når det kommer til børn og legetøj, er efterspørgslen i høj grad sæsonbestemt.

Mere konkurrence på nettet

Disse tilbud finder du ofte på nettet, fordi Google automatisk viser dig forskellige priser, når du søger på en bestemt vare. Derfor er det svært at få kunder, hvis man ikke har den bedste pris. Dette gælder ikke i butikken, hvor du som regel kun besøger ét sted, og ikke henter tilbud fra andre butikker. Derfor ender du ofte med at betale overpris for varen, og du skal endda selv transportere den hjem bagefter.

Levering til døren

En anden fordel ved den skrappe konkurrence på nettet er nemlig, at der stort set altid er gratis levering. Når du køber det store legetøj, kan det være meget besværligt at transportere det hjem i bilen, og nogle gange ender du med at måtte betale butikken for levering. Derfor kan det klart betale sig at købe på nettet, når vi er oppe i den størrelsesorden.

Som altid har du også den fordel, at du kan tage en bedre beslutning, når du handler på nettet. Du kan i ro og mag undersøge markedet, læse tests af produkterne og sikre dig, at sikkerhedsstandarderne er overholdt. Du kan også rådføre dig med andre forældre på Facebook og i debatfora, så du undgår at købe et produkt, der ikke holder til hverdagen.
På den måde undgår du impulskøb, som du senere fortryder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *