Lækre denim shorts

Sommeren nærmer sig og forhåbentligt får vi en masse sol og varme, mulighed for at komme til stranden, grille og hygge os med vennerne. Et par lækre denim shorts er et must til sommeren og jeg har været igang med at lede efter et par til mig selv, jeg er faldet over en masse fine par, og jeg vil gerne dele nogle af dem med jer 🙂

I kan lade jer inspirere af dem jeg har valgt, eller kigge lidt mere rund på siden, for at se om der er nogen der falder mere i din smag. Jeg har valgt at lede efter mine shorts på nelly, da jeg synes det er en god side med en masse spændende og fint tøj, desuden kan man lade sig inspirere af de outfits der er på billederne til de forskellige produkter, og hvis man forelsker sig i et outfit, har man mulighed for at se mere om resten af produkterne til outfittet i højre side af skærmen, denne funktion kan jeg godt lide, da det kan give gode ideer omkring sammensætningen af ens nye outfit.

Jeg har valgt at vise jer fire forskellige shorts, som jeg faldt for, de ligger i hver sin prisgruppe, så der er noget for alle.

Denim shorts 2013Det første par denim shorts er fra SALLY&CIRCLE, har en fin lyse blå farve der passer til det meste, de fås også i en mørk denim blå. Dette kan være praktisk, da man kan sammensætte en masse lækre outfits med dem, uanset hvilken farve man vælger dem i. De er korte, men samtidig ikke så korte at man føler sig helt “nøgen” i dem, de har en god pasform, fem lommer og bæltestropper i linningen, der gør det muligt at finde et fint bælte der kan pifte dit outfit lidt op.

Sidst men bestemt ikke mindst kan de fås til den fornemme pris af 149 kr, det er altså et par billige shorts, hvor man virkelig får noget for pengene.

Find flere lækre denim shorts fra SALLY&CIRCLE her.

Denim shorts 2013

Det andet par shorts er fra ICHI, de fås kun i farven denim blå, som jo kan sammensættes med alt, dette giver mange muligheder for at mikse dit tøj, så det passer til din stil. Disse shorts har også en god længde, korte, uden at være for korte desuden har de igen fem lommer, hvilket er praktisk, da man har plads til at opbevare telefon, mønter og hvad man ellers lige har brug for. Der ud over har de bælte stropper og en rigtig god pasform.

Disse shorts fås også til en overkommelig pris, nemlig 299 kr, du får altså igen nogle rigtig lækre denim shorts for billige penge.

Se flere lækre ICHI shorts her. 

Denim shorts 2013Det tredje par shorts er fra VERO MODA og har en super lækker farve, som bare kan sættes sammen med alt. Disse shorts er super fine og har en flot detalje, med blonderne der starter i højre lomme og fortsætter bag på shortsene. Desuden har de en rå kant i benene, hvilket også er en virkelig fin detalje.

Sidst men ikke mindst koster disse shorts kun 349 kr, hvilket er en rigtig god pris.

Find flere VERO MODA shorts her. 

Lækre denim shortsDet sidste par shorts jeg har valgt er fra G-STAR, og fås i denne fine sorte farve. Jeg er selv blevet virkelig forelske ti disse shorts, synes de er virkelig fine, er vild med farven og detaljerne. Desuden kan de virkelig bruges i mange fine outfits, hvilket er en stor fordel.

De koster 799 kr, hvilket er lidt mere end de andre shorts jeg har valgt, men jeg synes også at man får et par virkelig lækre shorts for prisen.

Find flere super flotte shorts fra G-STAR her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *