Lang cardigan til kvinder

Flotte lange cardigans

En lang cardigan kan være rigtig god at have i sin garderobe, den er dejlig at have på også er den god til en kølig dag, hvor man har brug for noget der kan holde en varm. Jeg har fundet et udvalg af flotte lange cardigans, som jeg rigtig godt kan lide, jeg håber at de kan inspirere dig til hvilken cardigan du skal have.

Find en flot lang cardigan her.

Lang cardigan

Find en flot lang cardigan her.

Den første cardigan jeg har valgt er fra mærket Object. Jeg kan rigtig godt lide denne cardigan, fordi den har en flot farve, også er den simpel, med enkelte og lækre detaljer. Denne cardigan koster 399 kr.

 

Lang cardigan

Find en flot lang cardigan her.

Den anden cardigan jeg har valgt er fra mærket Tom Tailor Denim, den er lavet i 100% bomuld, og er derfor rigtig behagelig at have på. Denne cardigan er helt simpel og elegant, den kan fås i farverne hvid, blå og den sorte, som kan ses på billedet herover og så koster den 349 kr.

 

Lang cardigan

Find en flot lang cardigan her.

Den sidste cardigan jeg har valgt er fra mærket René Derhy. Denne cardigan er løs og lække at have på også er den helt simpel og elegant, jeg kan rigtig godt lide denne cardigan. Den kan fås i farverne Sort og den grå, som kan ses her på billedet også koster den 549 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.