Lang sort kjole

Flot lang sort kjole

En lang sort kjole kan bruges af enhver kvinde til enhver begivenhed, og er derfor også meget anvendelig og alsidig. Jeg har her i artiklen fundet et smukt udvalg af flotte lange sorte kjoler, som du kan lade dig inspirere af . Jeg vil rigtig gerne hører din mening om de kjoler jeg har fundet, skriv gerne en kommentar nederst i artiklen.

Find en flot lang sort kjole her.

Lang sort kjole

Find en flot lang sort kjole her.

Den første kjole jeg har valgt er fra mærket Little Mistress, det er en smuk og enkelt kjole, som har nogle rigtig flotte detaljer. Jeg kan rigtig godt lide denne kjole, også koster den kun 799 kr. 🙂

 

Lang sort kjole

Find en flot lang sort kjole her.

Den anden kjole jeg har valgt er fra mærket Even&Odd. Dette er en flot kjole, med fine detaljer, blandt andet det transparente stykke nederst på kjolen og at der kun er en strop på. Denne kjole koster kun 249 kr, hvilket er en rigtig god pris. 🙂

 

Lang sort kjole

Find en flot lang sort kjole her.

Den sidste kjole jeg har valgt er fra mærket Jane Norman. Dette er en flot kjole med rigtig flotte og anderledes detaljer. Jeg kan rigtig godt lide designet på denne kjole, også koster den kun 599 kr.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *