Min pakkekalender for i år.

 

Der er ikke noget bedre end en pakkekalender og selvom jeg er “voksen” bliver jeg ligeså spændt som da jeg var barn, når jeg åbner dagens pakke.

Desværre er jeg nået til det punkt, hvor jeg ikke længere modtager pakkekalendere af mine forældre, og med tanke på at jeg nu er 23 år, giver det måske meget god mening. Men det er bare ikke det samme at lave sin egen pakkekalender. Hvis jeg på forhånd ved, hvad jeg får og, hvornår jeg får det, så forsvinder den spændende julemystik. 

Hvad jeg har brug for er en pakkekalender, hvor jeg er nogenlunde sikker på, at jeg får, hvad jeg vil have men samtidig en pakkekalender, hvor jeg ikke ved, hvad jeg får.

Med det i tankerne satte jeg mig for at finde en god pakkekalender.

Men hvad er en god pakke kalender for mig? Det var da egentlig et godt spørgsmål. Når jeg tænker tilbage var det primært makeup og skønhedsartikler jeg fik, men i takt med at jeg er blevet ældre, har jeg også fået andre ønsker.

I dag nyder jeg en god vin, et godt stykke chokolade, en lækker marmelade og ikke mindst julepynt. Ja, det skal min pakkekalender indeholde!

Dermed gik min jagt i gang og med det samme havde jeg fravalgt alle de pakkekalendere der hvert år kan købes i Matas, Inspiration og lign…

Det gik op for mig, at det eneste sted jeg kunne finde sådan en pakkekalender er på nettet.

Hvor begynder man? Pas… Jeg begyndte med en søgning på “pakkekalendere til hende” og fik da også hurtigt smidt en masse resultater i hovedet, men det tog mig alligevel godt og vel 40 minutters tid, før jeg fandt den pakkekalender der opfyldte mine ønsker og som jeg nu har besluttet mig for at købe til i år.

Pakkekalenderen som jeg besluttede mig for er fra Maggies.dk. Maggies.dk er en webshop drevet af et ældre ægtepar i jylland, som driver en brugskunst og specialvarer forretning og derinde under har de blandt andet et kæmpe udvalg af pakkekalendere til damer i forskellige prisklasser.

Der står desværre, hvad hver pakke indholder, men jeg var så smart at jeg skyndte mig videre og bad min mor vælge en pakkekalender for mig til en pris mellem 499 og 799 kroner. Dermed ved jeg ikke, hvilken en jeg får og jeg kan derfor lade mig overraske hver dag i december.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *