Mine tre yndlings dagligdagsprodukter

For at bibevare et godt helbred og en sund, stærk udstråling, er det vigtigt at have en god morgenrutine. Jeg har i løbet af årene eksperimenteret meget med forskellige produkter, ligefra specielle drikbare ekstrakter som levertran (AD!) til lysterapi.

Selvom der har været stor udskiftning over årene, så er der tre produkter som jeg bruger næsten* hver dag. *Der forekommer lidt for ofte en ugentligt upser, men jeg er trodsalt også bare et menneske 🙂 

Mit daglige shot af ingefær

Det første produkt er en ingefærdrik, som kan købes i ethvert større supermarked.

Jeg tror jeg har testet dem alle mere eller mindre og min helt klare favorit er denne fra Maggies.dk.

Det er dokumenteret at ingefær har en super god effekt på vores helbred, og jeg føler mig også super sund hver morgen når jeg har taget et shot af ren ingefærdrik. Du kan også lave din egen version af ingefærdrik, bare lav en hurtig søgning på Google efter ingefærdrik opskrift.

Jeg maler byen rød…

Jeg har igennem de sidste 4-5 år haft malebøger. Nogle syntes det er barnligt, andre syntes det er komisk, men jeg syntes det er ekstrem afslappende. Udvalget har indtil for nyligt været meget begrænset, men efter det seneste års boom i Mandala malebøger, er der kommet et langt større udvalg af malebøger og malebogsentusiaster. Win-Win!

Jeg bruger godt og vel 10-15 minutter dagligt på at farvelægge en tilfældig skitse og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Prøv det!

Jeg kaster med 15 kg jern

Jeg dur ikke til et fitness center – Så mange mennesker der står og kigger på hinanden og i hemmelighed sammenligner sig selv med alle andre på godt og ondt. Jeg hader det…

Jeg er stor fan af at læse og siden jeg læste The four-hour body af Tim Ferriss har jeg været stor tilhænger af kettlebell løft. Jeg bruger ca. 10-15 minutter hver anden dag på at lave 75 kettlebell løft som anvist i bogen. Det har givet mig en meget bedre kropsholdning, nogle sjove, hårde buler under huden og ikke mindst større selvtillid.

Det tager ingen tid, men giver en masse!

Det var et kort indblik i, hvilke tre dagligdagsprodukter jeg ikke kan undvære – Hvad er dine?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *