Minimum jakke

Lidt om Minimum

Minimum er et dansk design, der stammer fra 1997. Deres tøj er præget af detaljer, asymmetriske snit og kvalitet, dette giver også en muligheden for at bruge deres tøj til både hverdag, job og fest, da det er yderst komfortabelt og smukt at se på.

Find din nye Minimum jakke her.

 

Flotte Minimum jakker

Jeg har fundet nogle jakker fra Minimum, som jeg gerne vil dele med jer. Lad jer inspirere til når i skal igang med at finde din nye Minimum jakke.

minimum jakke

 

Den første jakke jeg har valgt er en sommerjakke i beige. Jeg kan rigtig godt lide denne model, fordi den har et super flot asymmetrisk snit, flotte detalter og farver. Denne jakke er lavet i et let materiale, den fylder ikke særligt meget, og er derfor nem at have med i en taske, så man lige kan tage den over, hvis den bliver køligt. Jakken koster 1295 kr.

Jakken kan købes her.

Minimum jakke

 

Den anden jakke jeg har valgt er også en sommerjakke, som kan fås i farverne petrol og den smukke blå, som kan ses her over. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke, fordi den er lidt oversize i det også har den en hat på, hvilket kan være rigtig parktisk, hvis det pludselig skulle begynde at regne. Igen er denne model lavet i et let materiale der ikke fylder særligt meget, så den er nem at have med i en taske. Denne jakke er lidt billigere end den overover, den koster nemlig kun 929 kr.

Jakke kan køber her.

Minimum jakke

Den sidste jakke jeg har valgt er en rigtig flot læderjakke, denne jakke er super flot lavet og har en masse fine detaljer. Denne jakke er dog lidt dyrere en de andre, den koster 2375 kr. Men så har man også en rigtig lækker læderjakke.

Jakken kan købes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *