Flot badedragt med ben sommer 2014

Sommeren nærmer sig, og det er snart tid til at tage til stranden og nyde det gode vejr og måske tage en dukkert, i det kølige vand. Trænger du også til, at få opdateret dit badetøj og synes du, at du kunne være lækkert at prøve en badedragt, så kunne det være at du skulle overveje en badedragt med ben? Jeg synes at man nogle gange kan føle sig lige lovligt afklædt, når man ligger nede på stranden, og derfor synes jeg også, at en badedragt kan være et godt alternativ til de dage hvor man gerne vil dækkes lidt mere til, men stadig vil have lidt sol på kroppen samt tage en svømmetur i havet.

Der findes et bredt udvalg af lækre og super flotte badedragter på nettet men udvalget af badedragter med ben er desværre ikke så stort, til gengæld er modellerne der findes på markedet super flotte. Jeg har fundet en model, som jeg rigtig godt kan lide, jeg synes at den er super flot, enkel og feminin også har den nogle rigtig flotte detaljer, som jeg synes er virkelig fine.

badedragt med ben

 

Find denne badedragt med ben lige her.

Det er muligt at find flere super lækre badedragter både med og uden ben lige her, jeg har ihvertfald fundet op til flere modeller, som jeg synes er rigtig fine.

9 Fede bikinier for under 250 kr

Jeg har fundet 9 fede bikinier for under 250 kr, som jeg gerne vel dele med jer.

Fede bikinier

 

Den første bikini jeg har funder er fra Pieces og koster 188 kr for hele sættet, hvilket jeg synes er en rigtig god pris. Jeg synes at dette sæt er rigtig fint og jeg kan rigtig godt lide mønstret på det, på trods af at jeg normalt ikke bryder mig specielt meget om sådanne print, men her synes jeg faktisk at det er rigtig fint.

Se flere bikinier fra Pieces her.

Fede bikinierDen næste bikini jeg har valgt er igen fra pieces og koster også 188 kr. Denne bikini er igen med et print jeg normalt ikke går efter, men igen synes jeg faktisk at det er rigtig fint til denne bikini, den har desuden nogle fine bånd i en karry lignende farve, som giver bikinien lidt spil.

Find flere bikinier fra pieces her. 

Fede bikinier

 

Den næste bikini jeg har valgt er fra wonderland og koster 198 kr for hele sættet. Jeg er helt vild med farven, synes den er super fin, bikinien har desuden nogle super fine glimmer detaljer både på toppen og underdelen, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Den er neutral og simpel, samtidig med at den er fin og skiller dig lidt ud med farven.

Find flere bikinier fra Wonderland her.

Fede bikinier

Den næste bikini jeg har fundet er igen fra Wonderland og koster 199 kr. Denne bikini er simpel og super flot med fine detaljer på toppe, blandt andet har den en lille fin perle på enden af snorene bag på. Jeg er helt vild med dette sæt, synes det er super fint også har det en rigtig fin pris.

Find flere bikinier fra Wonderland her. 

Fede bikinier

 

Den næste bikini jeg har fundet er fra Marie Meili og koster 208 kr. Dette sæt er super fin, både med de fine guld linjer, det dekorative smykker på toppen og den lille sløjfe på siderne på underdelen. Desuden dækker særligt underdelen lidt mere af kroppen, hvilket kan være meget dejligt, så man ikke føler sig alt for bar.

Find flere bikinier fra Marie Meili her.

Fede bikinier

Denne bikini er fra River Island og koster 218 kr. Jeg synes at dette sæt er rigtig fint, og jeg kan rigtig godt lide detaljerne med lynlåsen både på toppen og underdelen. Jeg kunne helt sikkert godt fine på at købe dette sæt.

Find flere bikinier fra River Island her. 

Fede bikinier

Denne bikini er fra Vero moda og koster 238 kr. Jeg er helt vild med detaljerne på dette sæt, og kunne bestemt godt finde på at vælge denne bikini.

Find flere bikinier fra Vero moda her.

Fede bikinier

Bikinien her er fra  River Island og koster 248 kr. Denne bikini har nogle super fine farver og detaljer. Der er blandt andet mulighed for at man selv kan vælge om man vil have et halterneckbånd på bikinien. Jeg synes denne bikini er super fin og jeg kunne bestemt godt finde på at vælge den.

Find flere bikinier fra River Island her.

Fede bikinier

 

Den sidste bikini jeg har valgt er fra Wonderland og koster 249 kr. Jeg er helt vild med farverne og de super fine detaljer på toppen. Jeg kunne bestemt godt finde på at vælge denne bikini.

Find flere bikinier fra Wonderland her.

Sommerens bikinier

Den danske sommer er ikke rigtig til at stole på, men der er dog nogle dag, hvor der er mulighed for at tage til stranden få noget sol og bade. Her er det et must at have noget lækkert badetøj.

Bikini 2013

 

Den første bikini er fra sunseeker, jeg kan rigtig godt lide denne bikini, den er simpel og elegant og dækker ikke for meget af kroppen, så man kan få lidt glæde af solens stråler, samtidig med at den dækker nok til at man ikke føler sig “nøgen”. Bikini toppen er trekantet med vatterede skåle, det er altså ikke en top der give mere fylde, så hvis det er det man ønsker, skal man vælge en anden en anden bikini. toppen bindes med bånd i nakken og bag på ryggen og desuden har bikinien fine detaljer i form af små “spænder”.

Jeg kan rigtig godt lide dette bikini sæt, prisen for sættet er 758 kr, hvilket er en okay pris, lidt i den dyre ende, men jeg synes også at man får en rigtig fin bikini. 🙂

Find flere bikinier fra SUNSEEKER her.

Bikini 2013Den næste bikini jeg har valgt er fra Wonderland. Dette sæt er lidt billigere og dette tiltrækker jo som oftest ens opmærksomhed. Sættet her koster nemlig kun 279 kr, hvilket er en rigtig god pris. Man får en fin bikini i en god kvalitet.  bikinien har vatterede bandeauformede skåle og lukkes ved at binde den på ryggen. Desuden har bikinien fine u formede spænder, dette giver en fin detalje.

Jeg kan rigtig godt lide denne bikini og jeg overvejer helt klart om det er denne bikini jeg skal vælge i år 🙂

Se flere lækre bikinier fra WONDERLAND her. 

Bikini 2013

Den tredje bikini jeg har valgt er igen fra Wonderland, der laver nogle virkelig lækre bikinier til en rimlig pris. Denne bikini har nogle super fine detaljer, blandt andet den snoede detalje på bikini toppen. Toppen har desuden er silikonekant øverst langs indersiden, dette hjælper toppen med at blive på plads, så man ikke behøver at bekymre sig om den sidder hvor den skal.

Bikini sættet koster 349 kr, hvilket er en rimelig pris. Man får en super lækker bikini i god kvalitet for pengene.

Se flere lækre bikinier fra WONDERLAND her.

Bikini 2013

Den sidste bikini jeg har valgt er fra Phax swimwear. Denne bikini koster lidt mere end de andre, men man får også en virkelig god bikini med mange rigtig flotte detaljer, blandt andet guldkæderne øverst på toppen og perlerne for enden af båndene. Bikinien har trekantede skåle med udtagelig polstring og er lavet i en rigtig god kvalitet. Man får altså rigtig meget for pengene.

Bikini sættet koster 899 kr, hvilket er i den lidt dyre ende, men er man på udkig efter en bikini i god kvalitet med lækre detaljer, er dette helt sikkert det rigtige valg.

Se flere fine bikinier fra PHAX SWIMWEAR her.