Flot denim vest til kvinder

Flot denim vest

Leder du efter en flot denim vest? Jeg har her i artiklen fundet 12 flotte denim veste, som du kan lade dig inspirere af. Hvis du gerne vil vide mere om en af de veste jeg har valgt her i artiklen, eller måske vil du gerne købe en af dem, så skal du blot trykke på den vest, du bedst kan lide, og du vil nu kunne finde informationer om den samt købe den. 🙂

Rendering of template gallery.php failed

Sort skjorte

Flotte sorte skjorter

En sort skjorte er smart og anvendelig, det er et must have i enhver kvindes garderobe. Hvis du mangler en sort skjorte, så få mere inspiration her i artiklen, hvor jeg har fundet et udvalg, som jeg godt kan lide. Jeg vil gerne hører din mening om dem jeg har fundet, skriv gerne en kommentar nederst i artiklen.

Find en flot sort skjorte her.

Sort skjorte

Find en flot sort skjorte her.

Den første skjorte jeg har valgt er fra mærket Patrizia Pepe, det er en flot og enkelt skjorte, som har en flot detalje med at den kan bindes nederst. Denne skjorte kan fås i farverne blå, rød, hvid og så selvfølgelig den sorte, som kan ses på billedet herover. Normalt koster den 1095 kr, men lige nu er den på tilbud til 749 kr, man sparer altså 32 % på at købe den lige nu. 🙂

Sort skjorte

Find en flot sort skjorte her.

Den anden kjole jeg har valgt er fra mærket Eterna. Det er en simpel skjorte, som har lidt detaljer ned over brystet. Jeg synes at dette er en super flot skjorte, den kan fås i farverne hvid og selvfølgelig den sorte, som kan ses på billedt herover. Skjorten her koster 749 kr.

Sort skjorte

Find en flot sort skjorte her.

Den sidste skjorte jeg har valgt er fra mærket Hope. Dette er en længere skjorte, som kan bruge som kort kjole, eller som en skjorte med et par lækre jeans. Denne skjorte er simpel og lidt over size i størrelsen. Den kan fås i farverne beige og selvfølgelig den sorte, som kan ses på billedet her over. Skjorten her koster normalt 1595 kr, men er lige nu på tilbud til 1095 kr, man sparer altså 31%, hvis man vælger at købe den lige nu. 🙂

Nümph cardigan

Flotte Nümph cardigans

Hvis du mangler en flot Nümph cardigan, så se mere her på siden, hvor jeg har fundet et flot udvalg af Nümph cardigans, som jeg rigtig godt kan lide. Jeg vil meget gerne hører din mening om de cardigans, som jeg har valgt, skriv gerne en kommentar nederst i artiklen.

Find en flot Nümph cardigan her.

Nümph cardigan

Find en flot Nümph cardigan her.

Den første cardigan jeg har valgt, er lavet i lækkert materiale og er derfor meget behagelig at have på. Jeg kan rigtig godt lide denne model og de flotte farver den er lavet i. Denne cardigan koster normalt 749 kr, men den er lige nu på tilbud til 549 kr, men sparer altså 27 % ved at købe den lige nu. 🙂

 

Nümph cardigan

Find en flot Nümph cardigan her.

Den anden cardigan jeg har valg er super flot og enkelt. Den har lidt mønster i sig, hvilket giver den liv og personlighed, og så har den en super flot blå farve, som jeg er helt vild med. Denne cardigan koster 399 kr.

 

Nümph cardigan

Find en flot Nümph cardigan her.

Den sidste cardigan jeg har valgt, er lavet i rigtig gode materialer, hvilket øger den gode komfort betydeligt. Jeg kan rigtig godt lide farverne på denne cardigan, der er ligesom lidt liv i den. Denne cardigan koster 649 kr.

Sort cardigan

Flotte sorte cardigans

En flot sort cardigan er en sikker klassiker og et must have i enhver kvindes garderobe. Hvis du mangler en sort cardigan, så se mere her i artiklen, hvor jeg har fundet et flot udvalg, som jeg rigtig godt kan lide. Jeg vil blive meget glad for at hører jeres mening om dem jeg har fundet, skriv gerne en kommentar nederst i artiklen.

Find en flot sort cardigan her.

Sort cardigan

Find en flot sort cardigan her.

Den første cardigan jeg har valgt er fra mærket Pepe Jeans. Jeg er helt vild med denne cardigan, jeg synes at den har et virkelig flot og feminint design. Denne cardigan sidder super godt og er rigtig behagelig at have på. Den koster 799 kr.

 

Sort cardigan

Find en flot sort cardigan her.

Den anden cardigan jeg har valgt er fra mærket NAF NAF. Dette er en helt klassisk og lækker cardigan, som passer til enhver kvinde og begivenhed, den er nem at have med i en taske, hvis det pludselig skulle blive køligt. Denne cardigan kan fås i farverne lyserød, blå og den sorte, som kan ses på billedet herover, og så koster den 399 kr.

Sort cardigan

Find en flot sort cardigan her.

Den sidste cardigan jeg har valgt er fra mærket Anna Field. Dette er en flot over size cardigan, som man kan “gemme” sig lidt væk i, den er super lækker at have på og den sidder godt. Denne cardigan kan får i rød og sort og koster kun 219 kr.

Strik cardigan til kvinder

Flotte strik cardigan

En lækker strik cardigan er et must have i enhver kvindes garderobe. En cardigan er lækker at have på og helt perfekt til en kølig dag eller aften. Jeg har her i artiklen fundet et lækkert udvalg at cardigans, som jeg synes er helt vild flotte. Jeg vil rigtig gerne hører din mening om de cardigans, som jeg har fundet, skriv gerne en kommentar nederst i artiklen. 🙂

Find en flot strik cardigan her.

Strik cardigan

Find en flot strik cardigan her.

Den første cardigan jeg har valgt er fra mærket Even&Odd. Denne cardigan er super fin, den er lavet i flotte farver og lukkes med et super fint bælte. Jeg kan rigtig godt lide designet på denne cardigan og så koster den kun 399 kr.

 

Strik cardigan

Find en flot strik cardigan her.

Den næste cardigan jeg har valgt er fra mærket Anna Field. Jeg synes at denne cardigan er super flot og feminin. Den har et flot snit og en smart lukning med spændet. Denne cardigan kan både fås i hvis og den sorte, som kan ses på billedet herover, også koster den kun 399 kr.

Strik cardigan

Find en flot strik cardigan her.

Den sidste cardigan jeg har valgt er fra mærket Mint&Berry. Dette er en flot og feminin cardigan men flotte detaljer, og så er den behagelig at have på. Denne cardigan er lidt transparent i det, den kan fås i sort og hvid og koster kun 329 kr.

Lang cardigan til kvinder

Flotte lange cardigans

En lang cardigan kan være rigtig god at have i sin garderobe, den er dejlig at have på også er den god til en kølig dag, hvor man har brug for noget der kan holde en varm. Jeg har fundet et udvalg af flotte lange cardigans, som jeg rigtig godt kan lide, jeg håber at de kan inspirere dig til hvilken cardigan du skal have.

Find en flot lang cardigan her.

Lang cardigan

Find en flot lang cardigan her.

Den første cardigan jeg har valgt er fra mærket Object. Jeg kan rigtig godt lide denne cardigan, fordi den har en flot farve, også er den simpel, med enkelte og lækre detaljer. Denne cardigan koster 399 kr.

 

Lang cardigan

Find en flot lang cardigan her.

Den anden cardigan jeg har valgt er fra mærket Tom Tailor Denim, den er lavet i 100% bomuld, og er derfor rigtig behagelig at have på. Denne cardigan er helt simpel og elegant, den kan fås i farverne hvid, blå og den sorte, som kan ses på billedet herover og så koster den 349 kr.

 

Lang cardigan

Find en flot lang cardigan her.

Den sidste cardigan jeg har valgt er fra mærket René Derhy. Denne cardigan er løs og lække at have på også er den helt simpel og elegant, jeg kan rigtig godt lide denne cardigan. Den kan fås i farverne Sort og den grå, som kan ses her på billedet også koster den 549 kr.

Flot tunika til kvinder

Flotte tunikaer

En flot tunika kan bruges af enhver kvinde, til enhver begivenhed. Jeg har fundet nogle super flotte tunikaer, som du forhåbentlig kan bruge til inspiration, når du skal finde din egen nye tunika. Jeg vil rigtig gerne hører din mening om de tunikaer, som jeg har fundet, skriv gerne en kommentar nederst i artiklen. 🙂

Find en flot tunika her.

Tunika

Find en flot tunika her.

Den første tunika jeg har fundet er fra mærket Cream. Dette er en super flot, detaljeret og feminin tunika, som jeg rigtig godt kan lide. Denne tunika sidder rigtig godt og er behagelig at have på, og så koster den 699 kr.

 

Tunika

Find en flot tunika her.

Den anden tunika jeg har valgt er fra mærket Kaffe. Denne er en mere simpel og lækker tunika, som er ned at peppe op med lidt lækkert accessories, hvis det er det man ønsker. Denne tunika, kan fås i farverne grå, rød og den flotte blå, som kan ses på billedet herover, og så koster den kun 249 kr.

 

Tunika

Find en flot tunika her.

Den sidste tunika jeg har valgt er en flot og simpel model fra mærket Kaffe. Jeg kan rigtig godt lide denne model, fordi den er så simpel, og fordi den kan bindes på rykken, så man selv kan vælge hvordan den skal sidden. Denne tunika kan fås i farverne rød, hvid, grøn og den flotte blå, som kan ses på billedet herover. Prisen på denne tunika er normalt 199 kr, men den er lige nu på tilbud til kun 99 kr, man sparer altså 50 % hvis man køber den nu, også har man en virkelig flot og rigtig bille tunika.

Striktrøjer til kvinder

Flotte striktrøjer til kvinder.

Find flotte striktrøjer til kvinder her.

Striktrøjer til kvinder

Find flotte striktrøjer til kvinder her.

Den første striktrøje jeg har valgt er fra mærket Only, Denne strik er lidt tynd i den, hvilket kan være en fordel i nogle sammenhænge. Det er en rigtig lækker og behagelig striktrøje, som kan fås i farverne hvid, sort, lille, grøn og den blå, som kan ses på billedet herover også koster den kun 179 kr, hvilket er rigtig billigt 🙂

 

Striktrøjer til kvinder

Find flotte striktrøjer til kvinder her.

Den anden striktrøje jeg har valgt er fra mærket Vero Moda. Dette er en super flot og feminin strik, hvor der er syet pallietter på, for at give den liv og personlighed. Denne strik kan fås i farverne lyserød, blå og den sort/grå, som kan se på billedet herover også koster den kun 349 kr, hvilket er en rigtig fin pris.

 

Striktrøjer til kvinder

Find flotte striktrøjer til kvinder her.

Den sidste striktrøje jeg har valgt er fra mærket QS by S. Oliver. Dette er en super lækker lidt over size strik, som er super behagelig at have på. Denne strik er perfekt til en kølig hverdagen eller en hyggeaften foran fjernsynet også koster den kun 349 kr.

Skjorter til kvinder

Lidt om skjorter til kvinder

Der findes rigtig mange forskellige modeller, når man snakker om skjorter til kvinder, der findes stramme forretnings modeller og løse hverdag/afslapnings modeller, så alt efter hvad man er ude efter, så er der en masse lækre muligheder.

Skjorter til kvinder

Find flere flotte skjorter til kvinder her!

En flot skjorte, om det så er forretnings- eller hverdags/afslapnings modellen, klæder enhver kvinde. Vælger man at gå i forretnings modellerne, udstråler det selvstændighed, selvsikkerhed og succes, og det samme sker faktisk ved hverdags/afslapnings skjorterne, bare på en lidt mere afslappet måde.

Jeg synes at enhver kvinde bør eje en stram flot forretnings model og en hverdags/afslappet model. Begge dele kan med fordel sættes i et outfit med et par flotte sorte jeans og en ensfarvet top.

Skjorter til kvinder

Et udvalg af lækre skjorter til kvinder

Jeg har fundet et udvalg af flotte skjorter, både nogle af forretnings modellerne og hverdags/afslapnings modellerne. Lad dig inspirere til når du skal igang med at finde den perfekte skjorte.

Skjorter til kvinder

Hvor kan man finde flere lækre skjorter til kvinder?

Jeg synes at man kan finde et stort udvalg af lækre skjorter på nettet, og jeg vil anbefale at man søger på zalando, da de har et stort udvalg fordelt ud over alle prisklasse, der skulle altså være rig mulighed for at finde den perfekte skjorte 🙂 Jeg kan også anbefale dig, at kigge på skjorter fra brandet, 10 feet. De laver også meget spændende sommer skjorter.

 

Find flere flotte skjorter til kvinder her!

 

Cream tøj

Lidt om Cream tøj

Cream er et dansk tøjmærke, der lægger stor vægt på kvalitet og detaljer. Cream tøj er præget af det feminine og yndefulde , tøjet er prydet af søde detaljer, blonder og flæser.

Det er altså tøj til den yderst feminine kvinde, der ønsker at understrege det med smukke detaljer og sidst men ikke mindst yderst behageligt tøj.

Find mere Cream tøj her!

Cream cardigan

Cream har et flot og yderst detaljeret udvalg af smukke cardigans. Her har man virkelig muligheden for at give ens outfit lidt ekstra med en smuk cardigan.

Cream cardigan

Find flere Cream cardigans her!

Cream kjole

Hvis man vælger at købe en Cream kjole, så er man sikker på at få en super fin og detaljeret kjole. Cream har nemlig er super flot udvalg af fine kjoler, der er prydet af elegante og feminine detaljer.

Cream kjole

 

Find flere Cream kjoler her!

Cream top

Cream har et bredt udvalg af flotte og detaljerede toppe og T-shirts, som er enhver kvinde værdig. Og det bedste ved det hele er at kvaliteten er i top, så de er duper behagelige at have på.

Cream top

 

Find flere Cream toppe her!

Cream bukser

Cream bukser er yderst behagelige at have på. Der er fokus på kvalitet og design, så man er sikker på at få sig er par super lækre bukser, der sidder som de skal og er super fine at se på.

Cream bukser

Find flere Cream bukser her!

Hvor kan man finde mere Cream tøj?

Man kan finde rigtig meget lækker tøj fra Cream på nettet, her finde man et bredt udvalg til gode priser.

Find mere Cream tøj her!