Nike sko

Lidt om Nike

Nike er et af de førende sportsmærker, dette vises tydeligt i deres produkter, der er meget sporty i sit udtryk. Nike er blevet grundlagt i 1964, og navnet “Nike” stammer fra græsk og betyder sejrsgud. Nike udvikler og producere sportstøj og sko både til hverdags- og sports brug.

Jeg har udvalgt nogle af de forskellige typer sko, som Nike producere, som jeg gerne vil dele med jer.

Find et stort udvalg af lækre Nike sko her.

Nike sko

Find flere Nike trænings sko her.

Det første par sko jeg har valgt er et par Nike Preformance træningssko, denne model kan fås i flere forskellige farver, så man har mulighed for at vælge lige det par man bedst kan lide. Dette er en rigtig god og flot træningssko, som koster 949 kr.

Nike sko

Find flere Nike støvletter her.

Det andet par sko jeg har valgt er en støvlette fra Nike Sportswear, det er en super fin sko med kilehæl, og så er den lavet i 100% læder, hvilket forøger komforten betydeligt. Denne model kan igen fås i flere farver, så man kan vælge den man bedst kan lide, den koster 1095 kr.

Nike sko

Find flere Nike sneakers her.

Den næste Nike sko jeg har valgt er sneakers fra Nike Sportswear, det er en super god sko til hverdagen, her vil man opleve god komfort. Denne sko kan også fås i flere forskellige farver og den koster  kun 749 kr.

Nike sko

Find flere Nike løbesko her.

Den sidste Nike sko jeg har valgt er en løbesko fra Nike Preformance, denne sko er udviklet med omhu, og man vil opleve en yderst god komfort, ved brug af denne model. Denne sko kan fås i flere farver, så du kan vælge den du bedst kan lide og den koster 1395 kr.

Find et stort udvalg af lækre Nike sko her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *