Nordisk inspireret sengetøj

Jeg har en stor svaghed for nordisk design… Meget stor svaghed faktisk. Da jeg sidste dag sad og ledte efter et sæt sengetøj til min niece på 4 år, faldt jeg over det FEDESTE sæt sengetøj jeg hidtil har set. 

Sengetøjet var fra firmaet By Nord og selvom de måske ikke er det mest praktiske sengetøj, så er det simpelthen så elegant, fint og “rent”. By Nord sengetøjet fandt jeg på Sovedyret.dk, hvor du hurtigt kan hoppe ind og tage et nærmere kig på de forskellige By Nord designs, inden jeg vælger at fortælle mere om dem.

Jeg giver dig 5 min…

1 min…

2 min…

3 min…

4 min…

5 min…

Det var super fedt, ik sandt?

Ligesom jeg har en svaghed for nordisk design, så ELSKER jeg dyr, især ulven er mit yndlingsdyr. By Nord har udnyttet alt det bedste fra norden. Den hvide sne farve og de nordiske dyr.

Sengetøjet er holdt i en kold og ren, hvid farve – Hvilket fra mit synspunkt forestiller et snedækket landskab. Hvert dynebetræk har et motiv af et dyr. Du kan selv vælge dit yndlingsdyr og der er nok at vælge imellem. Jeg ville til hver en tid vælge ulven, da de er så imponerende.

Dyret er flot printet på højre side af dynen og det er det… Super simpelt og alligevel så kraftigt i sin fremtoning.

Pudebetrækket er også holdt i den rene hvide farve, men i stedet for et dyre motiv, er der her en lille fortælling om det dyr du har valgt som motiv. En utrolig sjov detalje, som jeg rigtig godt kan lide!

Sengetøjet er ikke mere avanceret end dette, men på trods af dette, så er der bare noget kraftfuldt og fedt over et så simpelt sengetøjssæt. Prisen er desværre til den høje side, men som med alt andet designer-objekt, så koster det bare kassen, hvis du vil have det fineste og mest eksklusive… By Nord sengetøjet er jeg i hvert fald villig til at ofre penge på.

Jeg har selvfølgelig også sørger for at informere min mand om mit ønske, så nu må jeg se om det ligger under juletræet i år 😉

Hvad tænker du om By Nord sengetøjet? Kan du lide det og, hvilke elementer er du vild med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *