Pas på håret i solen

Nu er foråret for alvor kommet over os, så det er kun et spørgsmål om tid, før vi har sol, sommer og sandstrand – men er du helt klar til sommeren?

Det er især vigtigt at passe på dit hår, hvis du vil undgå, at alle forårets og sommerens udskejelser kan ses i lang tid efter. Sol og saltvand er nemlig med til at udtørre håret og gøre det både stift og kedeligt at se på. Derfor er det vigtigt, at du allerede nu sørger for at pleje dit hår ekstra godt, så det forbliver skinnende, stærkt og fyldigt hele sommeren igennem.

Prøv for eksempel Honey & Hibiscus Hair Reconstructor fra John Masters Organics, som genopbygger dit hår med de stoffer, der findes i unge hårstrå og gør håret både stærkere og flottere, samtidig med at honning og hibiscus tilfører sunde fedtsyrer, som får håret til at se sundt og velnæret ud.

John Masters Organics

Alle John Masters Organics produkter er udviklet specielt til at give dit hår den bedst mulige pleje, så det modstår hverdagens udfordringer og altid ser velplejet ud. Produkterne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er næsten alle økologiske. Det betyder, at dit hår får alle de næringsstoffer, det har brug for uden kemikalier som parabener og kunstige duft- og farvestoffer, der kan være til skade for både dig og miljøet.
På den måde er du sikker på, at dit hår får den bedst mulige pleje, og du beskytter samtidig dig selv og omverdenen mod skadelige stoffer.

Bæredygtigt og dyrevenligt

Som et lille ekstra plus er al John Masters Organics’ emballage lavet af miljøvenlige materialer, som kan genanvendes efter brug, så du belaster miljøet mindst muligt. Derudover bliver produkterne aldrig testet på dyr, og de fleste produkter er 100 % veganske, så du kan bruge dem med god samvittighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *