Rieker støvler

Lidt om Rieker sko

Rieker har fokus på komfort og elegance, deres sko er konstrueret sp de er lette at have på, samtidig med at de er super fleksible. Deres sko er både velegnet til en stille hverdag og lange gåture, og de er altså derfor meget alsidige 🙂

Rieker støvler er en af deres produkter, som virkelig har meget god omtale, og det er dem jeg vil fokusere på i denne artikel 🙂

Find flotte Rieker støvler her.

Flotte Rieker støvler

Rieker støvler

Find disse Rieker støvler her.

Den første støvle jeg har valgt er en høj støvle, med en skafthøjde på 34 cm, en skaftvidde på 36 cm og en tragtformet hæl på 8 cm. Dette er en super flot støvle, lavet af imiteret læder og så koster den kun 699 kr.

Rieker støvler

Find disse Rieker støvler her.

Den anden støvle jeg har valgt er en kortere støvle med en skafthøjde på 17 cm, en skaftvidde på 35 cm og sp har den en flad bund. Støvlen er lavet af imiteret læder og tekstil og den koster kun 549 kr.

Rieker støvler

Find disse Rieker støvler her.

Den sidste støvle jeg har valgt er en ankelstøvle, der har en skafthøjde på 7 cm, en skaftvidde på 28 cm og en blokhæl på 3 cm. Denne støvle er lavet i imiteret læder og koster kun 399 kr.

Find flere flotte Rieker støvler her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *