5 idéer til at forkæle dig selv

Har du en meget travl hverdag, og kan mærke det hele er ved at være lidt for meget? Så kommer her nogle gode råd til, hvordan du kan forkæle dig selv.

Rejs væk

En lidt spontan men god ide til at forkæle sig selv kan være at rejse væk i et stykke tid. Tag et sted hen og få noget ro og lad op. Destinationer er der nok af, det er bare med at komme afsted. På rejsepriser.dk kan du finde mange gode og billige destinationer. Du kan bl.a. komme til Oslo, London, Moskva og New York. Pak kufferten og kom lidt væk. Om det er alene eller med en veninde eller kæreste er underordnet. Men bare det at komme væk kan hjælpe utrolig meget på ens lykketilstand.

Shoppingture

Noget som hjælper mange, kan være at komme ud fra huset og ud og købe noget nyt lækkert. Det at opdatere garderoben med nye ting kan være et rigtig godt boost til selvtilliden. Når man får nyt lækkert tøj, føler man sig altid en smule bedre tilpas og får dermed en bedre psyke. Prioriter derfor at tage ud på jævnlige shoppingture.

Weekendtur med spa

Dit ene liv er vigtigt, og derfor er du nødt til at opretholde din selvforkælelse. Hos marienlyst.dk kan du få nogle lækre dage fyldt med tid til dig selv og din psyke. Få afslapning ind i dit liv med et spaophold. Her er der et 1600 kvm stort lokale med en luksuriøs spa og æstetiske spafaciliteter, som kan bringe dig selv tættere på naturen og på dig selv og dine tanker. Her kan du både få ansigts- og kropsbehandlinger samt Kobberspa, så du har mulighed for at sætte din indre ro i fokus.

Ny indretning

Noget der virkelig kan hjælpe i en travl hverdag, er at komme hjem til et opryddeligt hus, hvor det hele ser pænt ud. Det kan være svært at have styr på en lejlighed, hvor den er fyldt med nips ting, som ikke behøver at være tilstede. Tag derfor en sort sæk, og pak de ting ned, som du ikke bruger særlig ofte. På den måde vil dine overflader se meget renere ud, og det kan blive nemmere at køre en støvsuger hen over gulvet, når det ser beskidt ud.

Derudover bør du købe nogle nye elegante møbler, eller flytte dem du har rundt, så der sker anderledes og nyt. Mal væggen i nogle glade farver, som blå og grøn, hvilket kan hjælpe dig med at få overskuddet tilbage, også når du er hjemme efter en lang dag. Lav nogle skift i malingen rundt omkring, så det giver et spil, så du får mere sjov ud af at være derhjemme. Farver kan nemlig give en masse. Blå giver en følelse af overblik og glæde, og farven siges også, at hjælpe på depression. De grønne farver har en tendens til at virke mere afslappende og giver dig ro i kroppen og sindet. Så det ville derfor være i sær blå, du bør fokusere på, hvis du har en stresset hverdag.

Lækker mad

Noget af det bedste i tilværelsen er mad. Mad i alle afskygninger. Noget du derfor kan gøre for at forkæle dig selv, er at få udfordret dine smagssanser ved at prøve nye restauranter og opskrifter. Mens du laver maden og spiser den, så nyd et godt glas rødvin. Noget mad som virkelig er godt for sanserne, et mørt stykke kød med sovs og kartofler og en god chokoladekage til dessert. Men mulighederne er uendelige, og det kræver bare en god fantasi eller evne til at finde de gode opskrifter på nettet.

Så kom i gang med at forkæl dig selv.

3 tips til at holde din hud sund og pæn

Vores hud er en af de synlige områder på vores krop, og derfor en ting mange mennesker er usikker omkring, hvis de ikke føler at deres hud er helt i gennem perfekt. Alle vil gerne have en sund, stram og blød hud. Men hvad kan man gøre for at vedligeholde en pæn hud? Det vil vi besvare i denne artikel.

Undgå parfume i dine ansigtsprodukter

Parfume i alt ansigtspleje er en ting, du burde holde dig helt fra, hvis du ønsker en sund hud. Parfumen går ind og udtørrer din og øger din risiko for allergiske reaktioner, som udspiller sig i bumser, ujævnheder og andre plamager i huden.
Parfumen i dine ansigtsprodukter er kun med til at gøre det mere luksuøst for dig, når du påfører en creme med en dejlig duft. Men din hud er ikke glad for det.
Vælg i stedet en naturlig creme uden parfume og parabener. Den vil holde din hud fugtet og blød uden at give dig allergiske reaktioner.

Gå til professionel behandling

Hvis du synes, at din hud har en trist overflade med mange ubalancer, kan det være en rigtig god ide at gå til nogle professionelle behandlinger. Du kan for eksempel prøve en peeling. Den hjælper din hud på vej til at gendanne sig selv, så den skiller sig af med den hudoverflade, hvor du har dine ujævnheder.
Peelinger findes til pigmentforandringer, arvæv, akne og ubalancer i huden, og du kan derfor få skræddersyet din peeling ti din specifikke hudtype.

Hvis din hud bare er kedelig, og træner til et boost, kan du få en skinbooster behandling. En skinbooster behandling er mest til den ældre aldersgruppe, som ønsker at reducere den rynkedannelse, der naturligt igangsættes, når vi ældes. Denne behandling forløber sig over et par måneder, da behandlingen ikke giver en øjeblikkelig effekt (som fx filler), men danner sin egen naturlige cyklus, som efter et par måneder vil kunne gøre underværker for din hud.

På Inviocare kan du læse meget mere om de forskellige behandlinger samt se før og efter billeder, på de behandlinger, du måske overveje at få lavet.

Spis sunde måltider

En sund kost betyder mere for din hud end du kan forestille dig. Mad der er rig på sukker og salt og fedtholdigt mad bør begrænses i så stort et omfang som muligt.
Spis i stedet fødevarer med gode næringsstoffer i. Nedenfor er nævnt nogle af de mest fordelagtige fødevare til at få en sund hud.
– Fede fisk (vildfisk, laks)
– Alle varianter af friske grøntsager
– Blåbær og grøn the.

Det betyder dog ikke at du aldrig må indtage noget sukker, hvis du vil have en flot hud. Fordelingen bør være på omkring 80% sundt og 20% usundt. Så usund mad skader ikke i begrænsede mængder.

Det sunde måltid har ikke kun en indflydelse på din hud i ansigtet. Det har også en stor betydning for negle, og hårtab hos kvinder og mænd.

Disse tips vil være meget hjælpsomme i forhold til at igangsætte din rejse imod en sundere og smukkere hud. Du vil hurtigt se de første fremskridt, og derfra vil det kun gå en retning og det er fremad.

Besøg tandlægen for at holde tænderne pæne og flotte

For at holde tænderne pæne, flotte, hvide og blanke, er det vigtigt, at man følger de forskellige råd og anvisninger, der er til daglig pleje af tænderne. Dette er gældende for tandbørstning, der altid skal gøres minimum to gange dagligt, mens det også anbefales, at man benytter sig af tandtråd, således man får renset rummene mellem tænderne. Herudover er der også flere forskellige metoder til, hvorledes man mener, at tænderne børstes på den bedst mulige og mest effektive måde, og det kan også være meget individuelt, hvilke metoder der egner sig bedst, og om der skal ekstra fokus på benyttelse af tandtråd. Dette kan dog være en udfordring at finde ud af selv, hvorfor det kan være en fordel at gå til de jævnlige tjek hos en tandlæge, da man her kan få den fornødne rådgivning. Herudover kan man også få foretaget forskellige rensninger, mens der også holdes nøje øje med, om der er behov for nogle behandlinger eller indgreb.

Let og hurtig tidsbestilling til mange forskellige behandlinger

Der er ikke noget værre end smerte i tænder og mundregion, da det kan være ganske smertefuldt og strække sig over en lang periode, men dette kan man undgå ved at tage til de jævnlige tjek hos tandlægen. Her kan man vælge at benytte sig en tandlæge, der tilbyder online tidsbestilling, hvormed man let og hurtigt døgnet rundt kan bestille en tid til det vanlige tjek. En akutbehandling er også mulig at få bestilt, såfremt behandlingen ikke kan vente til næste frie tid. Hvis man begynder at få tandpine, kan årsagen eksempelvis være rodbetændelse, der skal fjernes for, at den ikke udbreder sig gennem spidsen af roden til knoglen i kæben, hvilket kan lede til en meget smertefuld tandpine. Dette kan ordnes ved en rodbehandling, der fjerner rodbetændelsen, der kan komme af flere forskellige ting såsom et hul i tanden, en tand udsat for et brud eller lignende.

Behandlinger med usynlige symptomer

Herudover er det også muligt at få andre behandlinger, der kan komme en tandpine til livs, men disse behandlinger kan også være nødvendige, selvom man ikke har tandpine. Dette er svært at opdage selv, hvorfor det kan være en fordel at gå til de jævnlige tjek hos tandlægen, da tandlægen vil opdage forskellige betændelser, udformningen af visdomstænderne og meget andet. Hernæst kan tandlægen rådgive om, hvorvidt der er behov for fyldninger, forebyggelser eller lignende. Ydermere kan man også få lavet en tandblegning hos en del tandlæger, såfremt man ønsker at få tænderne til at fremstå mere hvide og skarpe. Find tandlæge østerbro og hold tandpinen af vejen og tænderne flotte sunde.

Vejen til smukt hår – Sådan genskaber du glans og sundhed i dit hår

Vores hår bliver hver dag udsat for slid i form af blandt andet skiftende vejr, hårtørrer, fladjern og opsætning af håret.
Der er flere måder at holde håret sundt på både ved hjælp af kosten men også de uendeligt mange hårprodukter, der efterhånden findes på markedet.

Vi har samlet en række tips til, hvordan du i hverdagen kan få genskabt et sundt og glansfuldt hår.

6 veje til sundt hår – det bør du overveje at gøre i hverdagen

 1. Begræns dine hårvaske
  Dit hår har ikke godt af daglige vask, selvom du måske gerne ser, at dit hår er nyvasket hver morgen. Dit hår slides kun mere af det og bliver udtørret af det varme vand og shampoo. Begræns din hårvask til et par gange om ugen og vask med en god shampoo og balsam i spidserne. Giv også håret en god kur et par gange om måneden.
  Find bredt sortiment af Keratase her.

Bonustips: Kan dit hår føles fedtet mellem dine hårvask, så benyt dig af en tørshampoo.

 1. Skånsom hårbørstning
  Dit hår og hovedbund har godt af at blive friseret, men forsøg ikke at være for voldsom ved manken. Dine hårstrå risikerer at knække, og du vil miste en masse volumen.
 2. Lufttør håret
  Dit hår har ikke godt af at blive føntørret ved høj varme eller fladet dagligt af et glohedede fladjern. Lad dit hår lufttørre en gang i mellem eller anvend i stedet koldluft-funktionen på din føntørrer.
 3. Få klippet spidserne i ny og næ
  Vil du opnå et sundt og glansfuldt hår, er det ens betydning med at få klippet spidserne regelmæssigt, så lokkerne ikke spalter og tørrer alt for meget ud. Klip gerne enderne hver tredje måned.
 4. Prioriter hårfarvningen
  Hårfarvning er ikke just sundt for håret, og du bør derfor prioritere dine ture med hårfarvningen. Farv kun når det er allermest nødvendigt, og bed ellers din frisør om at tilføre en kur i din hårfarvning.
 5. Kosten har også noget at sige
  Når det kommer til vores kost, kan det også have en stor indflydelse på vores hårs sundhed. Spis sundt og varieret, drik en masse vand og husk at få masser af vitaminer, som både er godt for vores hud og hår. Spis fed fisk, nødder og avokado, og tag et B-vitamin supplement for at styrke hår og negle.

Sådan får du højere selvtillid via din indre og ydre skønhed

Selvtillid er en vigtig ting her i livet. Mange føler sig bedre tilpas med sig selv men også blandt mennesker, hvis selvtilliden er på et hvis niveau. Samtidigt kan et lavt niveau af selvtillid påvirke mange på ekstremt mange forskellige, negative måder.

Der er mange ting, der kan påvirke din selvtillid – og en af disse ting er din skønhed – både den indre og ydre. Skønhed er dog svær at definere. Ikke kun fordi at det er forskelligt fra person til person, men derudover indeholder ordet ekstremt mange forskellige facetter, som ikke kan beskrives med få ord.

Den ydre skønhed

Den ydre skønhed kender vi alle til. For nogle føler man sig skøn og smuk så snart den perfekte make-up er lagt. For andre er det i stedet det helt rette outfit, der sidder perfekt netop på ens krop, som er det, der skal til. Det er meget individuelt, hvornår man føler den ydre skønhed topper. Denne form skønhed kan også fremkomme via den ultimative krop, hvor træning og sund kost bliver prioriteret i høj grad.

Jagten på den ydre skønhed kan dog til dels også være farlig. Hele tiden vil man prøve at opnå det uopnåelige, og det kan være svært at blive tilfreds med sig selv. Det kan også hurtigt blive dyrt i form af shopping, behandlinger og måske endda diverse operationer, hvis man ender med at tage det til det niveau.

Det kan derfor være sundt at finde ud af, hvad der får netop en selv til at føle den ydre skønhed. Er det ved at købe et fint Jane Kønig smykke, som klæder din hals perfekt? Eller er det retning af næsen, som du nu har tænkt på i 10 år og været ked af? Eller er det at bruge nogle minutter ekstra om morgenen, så du føler dig skøn og lækker hele dagen? Finder du ud hvad det helt præcist er, kan du hurtigt frembringe mere selvtillid hos dig selv.

Indre skønhed

Den indre skønhed er mindst lige så vigtig, hvis ikke endnu vigtigere som den ydre. Når du selv er glad helt indeni, og når du gør noget, som du er glad for, kan det påvirke dig som en person i helhed. Det er det, som frembringer smilet på dine læber og endda kan gøre dig til et bedre menneske.

Skønheden indefra kan også fremkomme ved, at du gør noget godt for andre – altså den gode gerning. For andre vil den indre skønhed som i sidste ende kan påvirke selvtilliden komme, når du føler dig sund og rask og samtidigt ikke går med smerter og stress. Det kan være alt fra frivilligt arbejde, en psykolog til infrarød sauna, der kan være en hjælp hertil. Vigtigt er det at huske på, at især den indre skønhed er meget forskellig men ikke desto mindre ekstrem vigtig.

Den vigtige balance

Det er dog ikke lige let for alle at finde den rette balance mellem den indre og ydre skønhed. I dag kan mange føle, at den ydre skønhed er vigtigst – at flotte mennesker har det lidt bedre og lidt lettere. Tænkes der dog kun på den ydre skønhed, kan man hurtigt glemme det gode i sig selv for i stedet at fokusere på det udseendemæssige, som nogle umiddelbart føler er vigtigst.

Dog påvirker den ydre skønhed også mange kvinders selvtillid, hvilket også gør det vigtigt til en hvis grad at prioritere dette for at føle sig glad og tilpas i hverdagen. Der er dog ingen tvivl om, at din indre og ydre skønhed påvirker din selvtillid.

Hvorfor vælge en shampoo af naturlige ingredienser?

Varehylder i både butikker og webshops bugner med så stort et udvalg i shampoo og hårpleje, at det kan være svært at træffe et ansvarligt valg. Det gør det dog ikke mindre nødvendigt at undersøge, hvad shampooflasken indeholder. Livslange allergier og eksemer er ofte et resultat af for mange kemiske stoffer og parabener i vores personlig plejeprodukter, og shampooer er her ingen undtagelse. Det kræver en opmærksom forbruger at undgå ovenstående tilfælde, men det er ikke umuligt at forebygge. Dog er ikke alle shampooer uden allergimærkning et dårligt valg for den enkelte forbruger. Med lidt viden og vejledning kan man som forbruger være ganske rolig. Eksperter advarer derimod mod den såkaldte cocktaileffekt, som kan være direkte sundhedsskadelig.

Undgå cocktaileffekten

Det har aldrig været nemmere at være en miljøbevidst forbruger. I Danmark er det et krav til producenten, at der i varedeklarationen oplyses om konserveringsmidler og andre kemiske stoffer, som forbrugeren kan have allergi overfor. Alligevel evnes det endnu at tilsætte rigeligt med parabener endda af den slags, som er blevet erklæret hormonforstyrrende og allergifremkaldende. Det er derfor ikke blot risikabelt for ens eget helbred at forbruge uden omtanke – men også for sin familie.

Desuden har Miljøstyrelsen advaret mod shampooer med for mange kemiske stoffer, da det ender direkte nede i vores afløb, og derfor også er miljøbelastende. Der er altså både miljømæssige og helbredsmæssige årsager til at være opmærksom i sit køb af shampooer. Det lader dog til, at den mest risikable realitet ligger i blandingen af de kemiske stoffer. Forbrugerrådet Tænk har advaret mod en blanding af disse hormonforstyrrende stoffer – cocktaileffekten. Bruger man flere produkter såsom deodorant, tandpasta, parfume og lignende med tilsvarende mange kemiske stoffer og parabener, kan denne kombination have alvorlige følger for helbredet.

Find den rette shampoo online

Det behøver ikke at være umuligt at bevæge sig mod butikshylderne eller til sortimentet online, såfremt man er oplyst om produkternes indhold. Det kan virkelig blive en strid sag at skulle gøre dette, og derfor gør mange webshops bl.a. det, at de udvælger særlige brands, som kunderne kan vide sig sikker på og være trygge ved.

Sider som BellaBellacci.dk tilbyder et bredt udvalg af naturligt producerede shampooer. Er man usikker på mærkets loyalitet, kan man videre søge vejledning om den naturlige pleje til sin egen hårtype på webshoppen.

Hvilken frisure passer til dit ansigt?

Din frisure skaber rammen om dit ansigt og udstråler en stor del af din personlighed. Det kan derfor være farligt blot at hoppe med på tidens hotteste trends inden for hårmode, for hvis den ikke passer til din ansigtsform, så kan den gøre meget mere skade end gavn. Har du ikke den ansigtsform som du drømmer om, så er det heldigvis muligt at manipulere og snyde lidt med hjælp fra den rigtige frisure, makeup og hårfarvning.

frisør herning

De forskellige ansigtsformer i forhold til frisurer

De mest gængse ansigtsformer er oval, rund, hjerteformet og firkantet. Det er også gavnligt for dig selv at finde ud af hvilken form dit ansigt har. Det har nemlig for eksempel også betydning for hvilken slags briller eller solbriller du bør vælge.

Det ideelle ansigt i forhold til frisurer er ovalt, for hvis du har et ovalt ansigt, så kan du bære næsten alle frisurer. Den ovale form er meget harmonisk, og vil gå godt med både kort og langt hår, krøllet eller glat.

Det runde ansigt er karakteriseret ved være cirka lige så bredt som det er højt, og har runde fyldige kinder. Meget fylde i toppen af håret vil få ansigtet til at virke smallere. Det gør sig gældende for både langt og kort hår.

Et hjerteformet ansigt har en smal hage, som kranser op i en bred pande. Her vil det være godt med langt hår, som har god fylde omkring hagen, hvilket vil hjælpe med at skabe balance i ansigtet. En frisure med meget fylde foroven vil derimod få den øverst halvdel af hovedet til at se meget større ud.

Hvis du har et firkantet ansigt, så vil det klæde dig bedst med en mellemlang eller kortere frisure. Et firkantet ansigt har typisk et markeret kæbeparti og pande, som er cirka lige brede. Vil du understrege ansigtsformen, så vil et skarpt pandehår være godt.

Hårfarve kan også gøre rigtig meget både godt og skidt for ansigtet. Vælger du, at dit hår skal være helt lyst, så vil det klart klæde dig bedst, hvis din hud har gyldne undertoner. Hvis den ikke har det, så er det måske bedre blot at få lyse reflekser i håret, så det ser dejligt sommerfriskt ud. Er du meget mørk i huden, så er det bedst, at du holder dig til de mørkere og mere gyldne toner i håret, for at det ikke skal komme til at se unaturligt ud. Er du meget lys i huden, så vil du modsat også komme til at se meget bleg ud, hvis du farver håret helt sort.

Få hjælp til at finde den rigtige frisure

Vil du være sikker på at få en frisure, som passer godt til dit ansigt, så er det en god idé at rådføre dig med en god frisør. Frisør i Herning, Katja Ø, kan hjælpe dig med at finde netop den frisure, som kommer til at fremhæve dine bedste træk. Mangler du ligeledes hjælp og vejledning til reflekser eller hårfarvning i Herning, så kan du også få hjælp til det.

Er du ryger? Undgå misfarvede tænder!

I dagens Danmark bliver det svære og svære at være ryger, og gennem de seneste 15 år er der kommet flere og flere rygeforbud. Dette har fået mange danskere til at droppe cigaretterne, men det kan være svært at stoppe fra den ene dag til den anden.

Ved hjælp af en e-cigaret kan du mindske dit forbrug af cigaretter og stille din trang til nikotin på en sundere måde end ved at ryge almindelige cigaretter. Når du ryger på en e-cigaret, er der ingen røg, men kun dampe som fremkommer af en væske, der ved hjælp af et batteri varmes op og omdannes til damp. Væsken kaldes e-juice eller e-liquid og indeholder nikotin i forskellige styrker, så du kan tilpasse væsken til dit behov.

Undgå røglugt og misfarvede tænder

En e-cigaret er ikke alene sundere og hjælpende til at mindske forbruget af almindelige cigaretter. Ved at ryge på en e-cigaret undgår du lugten af røg, som efter en enkelt cigaret sætter sig i tøj, hår og giver en dårlig ånde. Dampene fra e-cigaretten har flere søde lugte, der ikke sætter sig i tøjet på samme måde, som røgen fra en cigaret gør.

Samtidig undgår du tjære fra den almindelige tobak, som skader dine lunger. Gule tænder kommer hos mange med alderen, men rygning kan være med til at fremme processen. Vælger du at kvitte de almindelige cigaretter og i stedet anvende en e-cigaret, så kan du skåne tænderne en smule og måske undgå gule tænder.

Hvis du kvitter cigaretterne, har du samtidig gode chancer for at forbedre dine smagsløg og din lugtesans. Røgen påvirker disse sanser, og ved et rygestop oplever mange at kunne lugte og smage mange ting på en helt anden måde.

Køb e-juice og e-liquid online

Ved at skifte over til e-cigaretter kan der være penge at spare. E-cigaretter er generelt billigere end almindelig tobak, og du har mange muligheder for at købe forskellige smagsvarianter og styrker til forskellige priser. Dampene i e-cigaretten dannes af væsker, som kaldes e-juice og e-liquid, og disse væsker kan købes både online og i butikker.

Ved at købe dine væsker online kan du spare penge, og du har let ved at sammenligne priser hos de forskellige forhandlere. Leder du efter en webshop med kvalitets e-juice og e-licquid, som udbydes til en god og fair pris? Find hjemmesiden her.

Pas på håret i solen

Nu er foråret for alvor kommet over os, så det er kun et spørgsmål om tid, før vi har sol, sommer og sandstrand – men er du helt klar til sommeren?

Det er især vigtigt at passe på dit hår, hvis du vil undgå, at alle forårets og sommerens udskejelser kan ses i lang tid efter. Sol og saltvand er nemlig med til at udtørre håret og gøre det både stift og kedeligt at se på. Derfor er det vigtigt, at du allerede nu sørger for at pleje dit hår ekstra godt, så det forbliver skinnende, stærkt og fyldigt hele sommeren igennem.

Prøv for eksempel Honey & Hibiscus Hair Reconstructor fra John Masters Organics, som genopbygger dit hår med de stoffer, der findes i unge hårstrå og gør håret både stærkere og flottere, samtidig med at honning og hibiscus tilfører sunde fedtsyrer, som får håret til at se sundt og velnæret ud.

John Masters Organics

Alle John Masters Organics produkter er udviklet specielt til at give dit hår den bedst mulige pleje, så det modstår hverdagens udfordringer og altid ser velplejet ud. Produkterne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er næsten alle økologiske. Det betyder, at dit hår får alle de næringsstoffer, det har brug for uden kemikalier som parabener og kunstige duft- og farvestoffer, der kan være til skade for både dig og miljøet.
På den måde er du sikker på, at dit hår får den bedst mulige pleje, og du beskytter samtidig dig selv og omverdenen mod skadelige stoffer.

Bæredygtigt og dyrevenligt

Som et lille ekstra plus er al John Masters Organics’ emballage lavet af miljøvenlige materialer, som kan genanvendes efter brug, så du belaster miljøet mindst muligt. Derudover bliver produkterne aldrig testet på dyr, og de fleste produkter er 100 % veganske, så du kan bruge dem med god samvittighed.

Hudpleje og gode hudplejeprodukter

Hudpleje er noget som de fleste går op i. Det er ingen hemmelighed at vi alle gerne vil have en sund og flot hud. Der er ikke noget skønnere end velplejet hud, som bare har den rette glød og udstråling. Hudpleje handler om udseendet, men samtidigt spiller huden også en væsentlig rolle, når det kommer til vores helbred og velvære. Med andre ord er huden kroppens skjold, som hjælper kroppen med at bekæmpe bakterier og virus, samt beskytter os imod eksterne skadelige faktorer som sol – og samtidig er det vores største organ! Huden er et vigtigt organ, som har brug for pleje og forkælelse. Hvis du bruger de forkerte hudplejeprodukter betyder det ikke kun, at du spilder din tid og penge, men i mange tilfælde kan du skade din hud ved at anvende de forkerte produkter – og det kan være svært at udbedre. Tag din tid og kend din hudtype og derfra vælg de bedste hudplejeprodukter, som vil være med til at give dig det ønskede resultat.

nuxe

Hudpleje og naturlige ingredienser!

Hud og hudplejeprodukter er noget som optager mange kvinder (og mænd!), og det er bestemt ikke her der skal spares penge. Det er vigtigt for kvinder, at huden ser smuk, blød og sund ud, og desuden skal ens hud heller ikke ældes tidligere end nødvendigt. Der findes rigtig mange forskellige hudprodukter, som man kan vælge imellem. Nogle bruger flere forskellige slags hudplejeprodukter mens andre nøjes med en mindre variation. Hvis du gerne vil investere i et luksuriøst mærke, der ikke koster en krig, og er fuld af naturlige ingredienser – så er Nuxe måske noget for dig. Nuxe er en fransk hudplejeserie og bygger på naturlige ingredienser – en favorit hos kendisser.

 

Naturlig forkølelse til din hud!

Bedre bliver det ikke, da Nuxe simpelthen er naturens egen luksus og det er virkelig vejen at forkæle sin egen hud. Uanset om du skal have natcreme, bodyscrub, eller noget helt tredje, så er det noget, du kan finde i denne franske serie af produkter. Gennemsnitligt 80 % af produkternes indhold er af naturlig oprindelse, hvor man ikke bruger tilsætningsstoffer af animalsk oprindelse, og deres olier er alle vegetabilske og ikke mineralske. Produkterne er fyldte med antioxidanter, som ikke kun giver din hud fugtighed, men også beskytter den – Nuxe skaber de bedste forudsætninger for din hud, så den bliver både smidig og stimuleret til at få den smukkeste glød.

 

Nuxe – til alle hudtyper

Vi er selvfølgelig alle forskellige, og vores hud reagerer forskelligt på varme og kulde. Det er som regel i foråret og efteråret, hvor huden trænger til en ekstra kærlig hånd, hvor den skal plejes lidt ekstra. Nogle skal gøre en mere forebyggende indsats i forhold til deres hud, mens andre har været mere heldige med genetikken. Uanset hvad, så er vi forskellige og vores forskellige hudtyper betyder, at vi hver især har brug for individuelle løsninger og behov.  Derfor er Nuxe den perfekte løsning, da du kan finde produkter til hud, krop og hår. Nuxe forhandles her, så du kan finde et bredt udvalg af hudplejeprodukter.

 

Husk at bruge dine hudplejeprodukter!

I princippet kan det være lige meget, om du kender din hudtype og du har været ude og investere i de bedste hudplejeprodukter, hvis de alligevel ender med at stå et sted på hylden. Det er utrolig vigtigt, at du gør det til en daglig rutine at du bruger dine hudplejeprodukter – hver dag og det er både morgen og aften. Ved at skabe denne daglige rutine hvor du plejer din hud, er du også med til at bidrage med gode forudsætninger for din hud, hvor den naturlige balance opretholdes. Din hud bliver mere frisk, smuk og du får en mere glødende udstråling! Alle fortjener en smuk hud!