Sommerens bikinier

Den danske sommer er ikke rigtig til at stole på, men der er dog nogle dag, hvor der er mulighed for at tage til stranden få noget sol og bade. Her er det et must at have noget lækkert badetøj.

Bikini 2013

 

Den første bikini er fra sunseeker, jeg kan rigtig godt lide denne bikini, den er simpel og elegant og dækker ikke for meget af kroppen, så man kan få lidt glæde af solens stråler, samtidig med at den dækker nok til at man ikke føler sig “nøgen”. Bikini toppen er trekantet med vatterede skåle, det er altså ikke en top der give mere fylde, så hvis det er det man ønsker, skal man vælge en anden en anden bikini. toppen bindes med bånd i nakken og bag på ryggen og desuden har bikinien fine detaljer i form af små “spænder”.

Jeg kan rigtig godt lide dette bikini sæt, prisen for sættet er 758 kr, hvilket er en okay pris, lidt i den dyre ende, men jeg synes også at man får en rigtig fin bikini. 🙂

Find flere bikinier fra SUNSEEKER her.

Bikini 2013Den næste bikini jeg har valgt er fra Wonderland. Dette sæt er lidt billigere og dette tiltrækker jo som oftest ens opmærksomhed. Sættet her koster nemlig kun 279 kr, hvilket er en rigtig god pris. Man får en fin bikini i en god kvalitet.  bikinien har vatterede bandeauformede skåle og lukkes ved at binde den på ryggen. Desuden har bikinien fine u formede spænder, dette giver en fin detalje.

Jeg kan rigtig godt lide denne bikini og jeg overvejer helt klart om det er denne bikini jeg skal vælge i år 🙂

Se flere lækre bikinier fra WONDERLAND her. 

Bikini 2013

Den tredje bikini jeg har valgt er igen fra Wonderland, der laver nogle virkelig lækre bikinier til en rimlig pris. Denne bikini har nogle super fine detaljer, blandt andet den snoede detalje på bikini toppen. Toppen har desuden er silikonekant øverst langs indersiden, dette hjælper toppen med at blive på plads, så man ikke behøver at bekymre sig om den sidder hvor den skal.

Bikini sættet koster 349 kr, hvilket er en rimelig pris. Man får en super lækker bikini i god kvalitet for pengene.

Se flere lækre bikinier fra WONDERLAND her.

Bikini 2013

Den sidste bikini jeg har valgt er fra Phax swimwear. Denne bikini koster lidt mere end de andre, men man får også en virkelig god bikini med mange rigtig flotte detaljer, blandt andet guldkæderne øverst på toppen og perlerne for enden af båndene. Bikinien har trekantede skåle med udtagelig polstring og er lavet i en rigtig god kvalitet. Man får altså rigtig meget for pengene.

Bikini sættet koster 899 kr, hvilket er i den lidt dyre ende, men er man på udkig efter en bikini i god kvalitet med lækre detaljer, er dette helt sikkert det rigtige valg.

Se flere fine bikinier fra PHAX SWIMWEAR her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *