Sommerjakker til kvinder

Sommerjakker er en tynd og let jakke, der er nem at have med på farten, så man kan tage den over, hvis det skulle blive køligt. Jeg har fundet nogle fine sommerjakker til kvinder, som jeg synes er rigtig flotte, dem kan du bruge som inspiration, hvis du skal til at finde en ny sommerjakke.

Find flotte sommerjakker her.

Sommerjakker

 

Find denne sommerjakke her.

Den første sommerjakke jeg har valgt er fra K-Way, denne jakke kan fås i farverne gul og pink, som kan ses på billedet overfor. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke, fordi den har en super fin farve, den er simpel og lavet i lækre materialer. Jakken her kan købes for 999 kr.

Sommerjakker

Find denne sommerjakke her.

Den sidste jakke jeg har fundet er fra mærket Sublevel. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke, fordi den er simpel, men alligevel har flotte detaljer. Jakken er lavet i nogle lækre materialer, hvilket øger komforten betydeligt. Jakken her kan kun får i hvid og koster 399 kr, hvilket er en rigtig fin pris 🙂

Find flere flotte sommerjakker her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *