Sort cardigan

Flotte sorte cardigans

En flot sort cardigan er en sikker klassiker og et must have i enhver kvindes garderobe. Hvis du mangler en sort cardigan, så se mere her i artiklen, hvor jeg har fundet et flot udvalg, som jeg rigtig godt kan lide. Jeg vil blive meget glad for at hører jeres mening om dem jeg har fundet, skriv gerne en kommentar nederst i artiklen.

Find en flot sort cardigan her.

Sort cardigan

Find en flot sort cardigan her.

Den første cardigan jeg har valgt er fra mærket Pepe Jeans. Jeg er helt vild med denne cardigan, jeg synes at den har et virkelig flot og feminint design. Denne cardigan sidder super godt og er rigtig behagelig at have på. Den koster 799 kr.

 

Sort cardigan

Find en flot sort cardigan her.

Den anden cardigan jeg har valgt er fra mærket NAF NAF. Dette er en helt klassisk og lækker cardigan, som passer til enhver kvinde og begivenhed, den er nem at have med i en taske, hvis det pludselig skulle blive køligt. Denne cardigan kan fås i farverne lyserød, blå og den sorte, som kan ses på billedet herover, og så koster den 399 kr.

Sort cardigan

Find en flot sort cardigan her.

Den sidste cardigan jeg har valgt er fra mærket Anna Field. Dette er en flot over size cardigan, som man kan “gemme” sig lidt væk i, den er super lækker at have på og den sidder godt. Denne cardigan kan får i rød og sort og koster kun 219 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *